Μήνυμα της Μαρίας Καλλίρη για της εκλογές της 8ης Οκτωβρίου: ¨Μαζί, μπορούμε να συνεχίσουμε να δημιουργούμε όλα εκείνα που αξίζουμ娨

¨Συμπολίτισσα -Συμπολίτη μου

Θέλω να σε   ευχαριστήσω  θερμά, για τη τιμή και την εμπιστοσύνη που μας έδειξες ως Δημοτική αρχή, ιδιαίτερα για την ειλικρινή και ουσιαστική τιμή στο πρόσωπο μου, γεγονός που μεγαλώνει ακόμη περισσότερο την ευθύνη  μου απέναντι σου.

Η προσπάθειά μας συνεχίζεται με τον δήμαρχο Αννίβα Παπακυριάκο να  ηγείται αυτής, μιας προσωπικότητας με πάθος και βαθιά γνώση της αυτοδιοίκησης ,των προβλημάτων και των αναγκών της περιοχής μας, ενός ηγέτη που ακούει, που κατανοεί και  ενεργεί για το καλό του τόπου μας, με συνέπεια λόγου και έργων όλα αυτά τα χρόνια.

Ξέρεις το έργο της ανάπτυξης που έχουμε ξεκινήσει εδώ και χρόνια, πρέπει και θα συνεχιστεί,  χάρη  την δική σου αποδοχή  και εμπιστοσύνη  σε αυτή την εκλογική μάχη .

Η Παιδεία, ο  Αθλητισμός ,ο Πολιτισμός, οι στοχευόμενες δράσεις κοινωνικής πολιτικής, με επίκεντρο τον Άνθρωπο, Εσένα, που ήταν αντικείμενα της δικής μου αρμοδιότητας, μέχρι σήμερα, ήταν  ένα  έργο συλλογικό, αποτέλεσμα συστηματικού διαλόγου με όλους εσάς, τον Δήμαρχο και τους φορείς.

Συμπολίτη μου, κάθε στιγμή  έχει το δικό της πεπρωμένο και εγώ στον ορίζοντα του μέλλοντος, βλέπω ένα Φωτεινό, Καλύτερο Αύριο για  τον τόπο μας.

Η στήριξή σου, όχι μόνο ως υποψήφια, αλλά ως μία από εσάς , όλα αυτά τα χρόνια ,που υπηρετώ την Τοπική Αυτοδιοίκηση αποτελεί μέγιστη ευθύνη.

Ξέρεις  πως κινήθηκα σε όλη την αυτοδιοικητική μου διαδρομή, βασισμένη σε αρχές και αξίες, με σεβασμό απέναντί σου.

  Μαζί, μπορούμε να συνεχίσουμε να δημιουργούμε όλα εκείνα που αξίζουμε.

Με  τα χέρια μας σφιχτά  ,ας περπατήσουμε  στο δρόμο της ανάπτυξης, της ανθρωπιάς ,της αλληλεγγύης .

 Η εμπιστοσύνη και η στήριξή σου, τιμή και δύναμη μου.

Την Κυριακή 8 Οκτωβρίου, σε καλώ να στηρίξεις την ¨Δημοτική Ενωτική Κίνηση¨ Βέλου- Βόχας του Αννίβα Παπακυριάκου , για να συνεχίσουμε να  κάνουμε πραγματικότητα τα όνειρα και τις ελπίδες, για τον τόπο μας.

Δεν θα προδώσω ποτέ την τιμή και την εμπιστοσύνη που μου προσφέρεις τόσα χρόνια,  θα είμαι δίπλα σου και αυτή τη φορά ,όπως είσαι εσύ στην διαδρομή μου στα κοινά, και με στηρίζεις.

Ξέρεις πως ο τόπος μας έχει μέλλον ,αρκεί να το δουλέψουμε Μαζί!

 

¨Συνεχίζουμε Μαζί με Υπευθυνότητα και Ανθρωπιά ,με Θέληση και Σχέδιο για τα επόμενα χρόνια¨

 ¨Συνεχίζουμε Μαζί για τον Δήμο  Βέλου-  Βόχας ….  Είμαστε Επιλογή Ευθύνης ¨