Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση της Λαϊκής Συσπείρωσης στο Δήμο Κορινθίων την Τρίτη 3/10.

Στη συγκέντρωση χαιρέτισε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου με τη Λαϊκή Συσπείρωση, Νίκος Κουτουμάνος και μίλησε η υποψήφια Δήμαρχος Κορινθίων Βιβή Τζέκου.

Κάλεσαν το λαό της Κορίνθου να στηρίξει τη μοναδική μαχητική λαϊκή αντιπολίτευση στους δήμους και τις περιφέρειες, να ρίξει την Κυριακή τα ψηφοδέλτια με το κόκκινο γαρύφαλλο στην κάλπη!

Να στηρίξει τη Λαϊκή Συσπείρωση, το ψηφοδέλτιο που στηρίζει το ΚΚΕ, γιατί οι κομμουνιστές και οι αγωνιστές και αγωνίστριες των ψηφοδελτίων της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στα δύσκολα βγήκαν μπροστά και στήριξαν τις διεκδικήσεις του λαού! Το ίδιο θα κάνουν με τη δύναμη που θα τους δώσει ο λαός την επόμενη μέρα των εκλογών, θα μπουν μπροστά στους αγώνες για τις ανάγκες της λαϊκής οικογένειας!

Στα πλαίσια της επίσκεψής του στην Κόρινθο, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης και η υποψήφια Δήμαρχος επισκέφτηκαν το πρωί της Τρίτης με κλιμάκιο της Λαϊκής Συσπείρωσης το ΓΝ Κορίνθου όπου περιόδευσαν σε όλα τα τμήματα του νοσοκομείου και συνομίλησαν με τους εργαζόμενους για τα ζητήματα που αντιμετωπίζουν.

Συναντήθηκαν με το Σωματείο Εργαζομένων και την Ένωση Γιατρών. Συζήτησαν για τα προβλήματα όπως είναι οι ελαστικές μορφές εργασίας, οι ανάγκες σε μόνιμο προσωπικό, η υποχρηματοδότηση και τα κτιριακά προβλήματα. Συναντήθηκαν επίσης με τον διοικητή, κ. Καρπούζη.

Στη συνέχεια πραγματοποίησαν περιοδεία στους εργαζομένους της ΠΕ Κορινθίας.

Το κλιμάκιο της Λαϊκής Συσπείρωσης τόνισε πως οι περιοδείες στο χώρο δουλειάς είναι ο φυσικός χώρος για τη δράση μας, ο ζωντανός διάλογος με τους εργαζόμενους το ζητούμενο. Γιατί η ελπίδα για τον εργαζόμενο λαό είναι στην ενίσχυση του ρεύματος αμφισβήτησης απέναντι στην επίθεση του κεφαλαίου που υλοποιούν τα κόμματά του και εξειδικεύουν οι εκλεκτοί τους στην Περιφέρεια και τους Δήμους.

ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΡΓΑΤΙΚΗ-ΛΑΪΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ

ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΠΑΝΤΟΥ!

  Το ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Συσπείρωσης Κορίνθου.

Υποψήφια Δήμαρχος: ΤΖΕΚΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (ΒΙΒΗ)

ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΑΚΑΡΕΠΗ ΜΑΡΙΑ

ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΑΛΩΝΙΣΤΙΩΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ (ΤΑΚΗΣ)

ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΑΡΒΑΝΙΤΑΚΗΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ

ΓΑΛΑΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΓΙΑΝΝΑΚΑΚΗΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ

ΓΙΑΝΝΙΚΟΠΟΥΛΟΥ ΦΩΤΕΙΝΗ

ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΓΚΡΑΒΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΔΙΚΑΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΕΛΕΥΘΕΡΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΖΑΦΕΙΡΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

ΚΑΚΟΥΡΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΚΑΝΙΑΡΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

ΚΑΡΑΚΑΣΗΣ ΜΙΧΑΗΛ

ΚΑΤΕΛΟΥΖΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΚΑΤΕΜΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ

ΚΟΡΩΝΙΩΤΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

ΚΡΙΕΜΠΑΡΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΚΩΤΣΑΚΟΥ ΑΡΤΕΜΙΣ

ΛΥΡΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΟΡΚΟΠΟΥΛΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ

ΠΑΝΟΥΤΣΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ

ΡΟΥΣΣΗ ΜΑΡΙΑ

ΣΑΡΑΚΙΝΙΩΤΗ ΙΩΑΝΝΑ

ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΥ ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ

ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

ΤΖΑΒΕΛΛΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ

ΤΣΑΜΑΝΤΑ ΜΑΡΙΑ (ΜΑΡΙΛΕΝΑ)

ΤΣΑΡΜΠΟΥ ΧΑΡΙΣ

ΤΣΕΣΜΕΝΤΖΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

ΤΣΙΟΥΜΠΡΗ ΜΥΡΤΩ