Πάντα υπάρχει λόγος για να είμαστε “Μαζί”…

Το “Μαζί” με ακολουθεί όλα αυτά τα χρόνια της πορείας μου στον χώρο της ενημέρωσης. Τα τελευταία τρία  χρόνια μέτρησα στην οικογένεια μου,  σημαντικές απώλειες δικών μου ανθρώπων , και αναγκαστικά είχε σιγήσει….

Και να, που είμαστε πάλι εδώ ,εγώ και οι συνεργάτες μου, “Μαζί”.

Μια νέα προσπάθεια γίνεται λοιπόν, με πολύ ζέση και σεβασμό, χαίρομαι που συναντώ και πάλι  ανθρώπους του τόπου μας και βαδίζω “Μαζί”, στο δικό τους μονοπάτι, μοιράζομαι   δικές τους σκέψεις, στιγμές ,συναισθήματα.

Η επανεκκίνηση γίνεται  με μια κυρία της αυτοδιοίκησης που με τιμά χρόνια με την φιλία της, την πρόεδρο του ΝΠΔΔ «Ανέλιξη» και εντεταλμένη σύμβουλο κοινωνικής πολιτικής του δήμου Βέλου –Βόχας  και υποψήφια δημοτική σύμβουλο, με τον Αννίβα Παπακυριάκο, Μαρία Καλλίρη.

Μοιράστηκε μαζί μου στιγμές , όνειρα , σχέδια , στόχους ,αλλά και τα πονήματά της υπηρετώντας από θέσεις ευθύνης τους συμπολίτες της.

Η Μαρία ξεδιπλώνει κομμάτια της ζωής της και μας μιλά για τους ανθρώπους του τόπου της, τον δήμαρχο Αννίβα Παπακυριάκο ,την συνεργασία τους, τις επικείμενες δημοτικές εκλογές, καθώς για την διαρκή κατάθεση προσφοράς ,αφού πιστεύει  ακράδαντα πως μόνο με σκληρή δουλειά και αλήθεια μπορεί να βοηθηθεί ο τόπος και οι άνθρωποι του.

Θέλω να ευχαριστήσω τον σκηνοθέτη Μερκούρη Γκούμα, ιδιοκτήτη του streetlife.gr  (συνεργάτης από πολύ παλιά μέχρι και σήμερα) που ανέλαβε όλο το τεχνικό και σκηνοθετικό κομμάτι αυτής της προσπάθειας.