Πάσχα 2017 στο «Φλάμπουρο»

Εκεί που η Θάλασσα  αγκαλιάζει το βουνό σε μια μοναδικής φυσικής ομορφιάς τόπο στο Λουτράκι ,βρίσκεται  η μοναδική Ταβέρνα το «Φλάμπουρο».

Η παραδοσιακή μαμαδίστικη  κουζίνα  αποτελεί την πρώτη  προτεραιότητα για τους ανθρώπους στο  Φλάμπουρο» κάνοντας την ταβέρνα να ξεχωρίζει στην περιοχή  αφού τα κρεατικά και τα ψαρικά που θα δοκιμάσετε στο «Φλάμπουρο» ,είναι ολόφρεσκα και ντόπια.
Στο μαγευτικό τοπίο, μπορεί κανείς να γευτεί καθημερινά  ντόπιες συνταγές, ορεκτικά, πιάτα της ώρας, καθώς και μαγειρευτά φαγητά που επιμελείται η μαγείρισσα  με αγάπη ,φροντίδα και μεράκι.

Μπορείτε να απολαύσετε  το μπάνιο και  το γεύμα σας με ένα ντόπιο καλό κρασί ,σε έναν χώρο  ευλογημένο με πανέμορφο φυσικό κολπίσκο.
Παρά την οικονομική κρίση   οι τιμές είναι  πολύ προσιτές για όλους!

Ελάτε να απολύσετε  την Άνοιξη και το Καλοκαίρι στο «Φλάμπουρο» να περάσετε μοναδικές στιγμές γεύσης και διασκέδασης  σε μια οικογενειακή και φιλική ατμόσφαιρα με άψογη εξυπηρέτηση.

Αυτό το Πάσχα 16 Απριλίου σας περιμένουν ο ήλιος, η θάλασσα, το βουνό και οι άνθρωποι στο «Φλάμπουρο»  για να περάσετε  αξέχαστα με παραδοσιακό μενού με Αρνί στη σούβλα ,κοκορέτσι και άλλα πασχαλινά εδέσματα.

Αυτό το Πάσχα όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο  «Φλάμπουρο»