Θέλει να δώσει  τον καλύτερο εαυτό της  στην ανάπτυξη  και στην καλυτέρευση της ζωής των συμπολιτών της,  η υποψήφια τοπική σύμβουλος  Κορινθίων με τον Βασίλη Νανόπουλο και τη  «Συμμαχία Πολιτών», Γωγώ Βελιζιώτη. Στη μικρή κουβέντα που είχαμε δηλώνει χωρίς ενδοιασμό, ότι  δεν είναι διατεθειμένη να κάνει κανένα συμβιβασμό σε ζητήματα ηθικής καθώς και σε εκείνα  που άπτονται στο κοινωνικό δίκαιο.  Είναι διατεθειμένη να αφιερώσει όλες τις δυνάμεις,  τις γνώσεις  καθώς και την εμπειρία της για την πολιτιστική ανάπτυξη και δημιουργία νέων ιδεών με σκοπό την ριζική αλλαγή αυτής της εικόνας που υπάρχει σήμερα στο Δήμο Κορινθίων.

  Γιατί κανείς να αποφασίσει να μπει ενεργά στην πολιτική σε μια εποχή που ενασχόληση με τα κοινά  είναι απαξιωμένη σε μεγάλο βαθμό και όχι άδικα κάποιες φορές;

  Η ενασχόληση με τα κοινά είναι πραγματικά απαξιωμένη γιατί ασχολούνται συνήθως άνθρωποι ακατάλληλοι για να προσφέρουν στην κοινωνία γιατί σκέφτονται το προσωπικό τους συμφέρον. Η απαξίωση είναι για αυτούς που λειτουργούν με βάσει δικά τους συμφέροντα, χωρίς έργα, πιάνοντας θέσεις «κλειδιά» και λειτουργώντας με το εγώ και όχι με το εμείς!!! Επειδή εγώ πονάω τον τόπο μου αυτό που ζω και μεγαλώνω θέλω να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου στην ανάπτυξη του και στην καλυτέρευση της ζωής των συμπολιτών μου!!!

 Σαφώς και υπάρχει η καλή πρόθεση από την πλευρά σας να βοηθήσετε και να προσφέρετε  δεν σας φοβίζει η πιθανότητα  κάποια στιγμή να υποκύψετε σε κάποιους συμβιβασμούς που ίσως να μη θέλατε;

Εγώ προσωπικά επειδή ξέρω καλά τον εαυτό μου δεν κάνω κανένα συμβιβασμό σε ζητήματα ηθικής και σε ζητήματα που άπτονται στο κοινωνικό δίκαιο!!!

 Στόχος σας  είναι η εκλογή ¨η θέλετε να βοηθήσετε τον υποψήφιο δήμαρχο στην παράταξη του οποίου συμμετέχετε  η το κόμμα που στηρίζει την κάθοδο του;

Στόχος μου είναι και τα δύο : Να εκλεγώ για να μπορέσω να βοηθήσω από θέση τοπικού συμβούλου και να βοηθήσω να εκλεγεί ο υποψήφιος Δήμαρχος με τον οποίο κατεβαίνω στις εκλογές με την παράταξή του.

 Στον Δήμο Κορινθίων δεν λείπουν τα προβλήματα, ποιο θεωρείτε το μεγαλύτερο;

Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι η λήψη αποφάσεων χωρίς να λαμβάνει υπόψιν η Δημοτική αρχή το τί ζητάει ο κόσμος, χωρίς να ενδιαφέρεται για τις πραγματικές ανάγκες των πολιτών της Κορίνθου και πολλές φορές να έρχεται σε αντίθεση με τα συμφέροντα του κοινωνικού συνόλου.

 Πιστεύετε πως ένας δημοτικός σύμβουλος μπορεί να κάνει τη διαφορά; Εσείς πρακτικά  αν εκλεγείτε τι μπορείτε να κάνετε για τον τόπο σας;

Εάν έχει κανείς όραμα για τον τόπο του και πίστη τότε μπορεί να κινητοποιήσει δυνάμεις και κόσμο έτσι ώστε όλοι μαζί να πετύχουν το σκοπό τους και το όραμα να γίνει πραγματικότητα! Προσωπικά εγώ θα αφιερώσω όλες τις δυνάμεις μου και τις γνώσεις μου καθώς και την εμπειρία μου για την πολιτιστική ανάπτυξη και δημιουργία νέων ιδεών με σκοπό την ριζική αλλαγή αυτής της εικόνας που έχουμε σήμερα!!!

Ποια είναι τα δικά σας δυνατά στοιχεία που θα ήταν χρήσιμα στο Δήμο;

Η αγάπη μου για τα πολιτιστικά δρώμενα (θέατρο, μουσική, χορός συναυλίες, εκδηλώσεις), η οργανωτική μου ικανότητα καθώς και ο σεβασμός για τους συμπολίτες μου είναι μερικά από τα στοιχεία που με χαρακτηρίζουν!!!

 

 

Η Γεωργία (Γωγώ) Βελιζιώτη, γεννήθηκε και ζει στην Κόρινθο. Εργάζεται και κατέχει τη θέση της Γραμματειακής Υποστήριξης Μηχανικών στην Motor Oil Hellas- Διυλιστήρια Κορίνθου Α.Ε. Στέλεχος του Θεάτρου » ΙΡΙΔΑ » από το 1997. Έχει φοιτήσει επί τρία(3) χρόνια στη σχολή GLOBAL ARTS STUDIOS – ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ του Σωκράτη Λαμπρόπουλου και έχει πάρει πτυχίο Σχολής Θεάτρου. Φοίτησε στην Ανωτέρα Σχολή Δραματικής Τέχνης του Αλμπέρτο Εσκενάζη. Έχει συμμετάσχει σε διάφορες ποιητικές και γενικότερα πολιτιστικές εκδηλώσεις με την συνεργασία του σκηνοθέτη Γιώργου Καρβουτζή. Από το 2008 έως σήμερα είναι συνεργάτιδα του Μουσικού Εργαστηρίου Κορίνθου « Ήχοι του Κόσμου». Ως ηθοποιός και ως εμψυχώτρια στο τμήμα μουσικοκινητικής αγωγής . Συμμετέχει στην θεατρική ομάδα του Λαογραφικού πολιτιστικού Ομίλου Ισθμίας και στο παρελθόν έχει συνεργαστεί με άλλες θεατρικές ομάδες Κορίνθου, Κιάτου.