Ταξίδεψε ο Νίκος Σαρρής,  ο άνθρωπος που έγραψε την δική του αγωνιστική και κοινωνική ιστορία  στη Νομαρχία Κορινθίας και όχι μόνο… . Ο ευγενής Νίκος , αποχαιρέτησε ξαφνικά στα 66χρόνια του από ανακοπή καρδιάς την Παρασκευή 24 Απριλίου 2020.

Υπηρέτησε με μαχητικότητα τον συνδικαλισμό μέσα από τον Σύλλογο Υπαλλήλων της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης ως μέλος του Δ.Σ. ασχολήθηκε με τα κοινά στον Α βαθμό της αυτοδιοίκησης ως δημοτικός σύμβουλος στο δήμο Κορινθίων ,ενώ για  πολλά χρόνια ήταν  υπεύθυνος στο γραφείο τύπου της Νομαρχίας Κορινθίας.

Ο Νίκος ήταν  πραγματικά  ένας ευγενής ,πρόσχαρος, και ευαίσθητος άνθρωπος. Όσοι συνεργαστήκαμε μαζί του, από τα τοπικά ΜΜΕ, γνωρίζουμε και πιστοποιούμε,  πόσο πρόθυμος ήταν να βοηθήσει,   για την καλύτερη πληροφόρηση σε θέματα της Ν.Α Κορινθίας.

Θα θυμάμαι πάντα  την  καλή του  διάθεση  να  προσεγγίζει ,να βοηθά, να συμπάσχει, να χαμογελά αληθινά μέσα από την καρδιά του , να λέει καλημέρα, σε όποιον βρισκόταν μαζί του.

Το Σάββατο 25 Απριλίου στις 12 το μεσημέρι θα τελεστεί η εξόδιος ακολουθία στον Ιερό Ναό Αγία Φωτεινής με κλειστές πόρτες λόγω του κορονοϊού .

Νίκο καλό κατευόδιο…

Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του