Μια γυναίκα δυναμική , με μεγάλη εμπειρία στην τοπική αυτοδιοίκηση , η πρόεδρος του ΝΠΔΔ ¨Ανέλιξη¨ υπεύθυνη Κοινωνικών Δομών, Μαρία Καλλίρη, συντάσσεται και πάλι με τον δήμαρχο και υποψήφιο δήμαρχο Βέλου-Βόχας, Αννίβα Παππακυριάκο.

 Η πρόεδρος της ¨ΑΝΕΛΙΞΗΣ¨ και υποψήφια δημοτική σύμβουλος ,καταξιωμένη, ικανή, δραστήρια, υπέρμαχος της συνεργασίας και σύνθεσης στα θέματα που αφορούν το  δημόσιο συμφέρον,  το όφελος των τοπικών κοινωνιών και  των ανθρώπων της ,  στην επικοινωνία που έχει μαζί τους , αναφέρει:

¨Συμπολίτισσα, Συμπολίτη μου

Φίλη , Φίλε μου

Θέλω να ξέρεις….  πως η εμπιστοσύνη σου σε μένα και η τιμή που μου δίνεις όλα αυτά τα χρόνια να  υπηρετώ  τον τόπο μας και Εσένα, με γεμίζει με μεγάλη Ευθύνη και αποτελεί τη Δύναμη μου ώστε να είμαι και πάλι, υποψήφια  δημοτική σύμβουλος με τον συνδυασμό του δημάρχου Αννίβα Παπακυριάκου «Δημοτική Ενωτική Κίνηση».

Θέλω να ξέρεις… ότι προσπάθησα πολύ ώστε να σχεδιάσω, να υλοποιήσω ,να πιέσω φορείς ,για μπορέσω να είμαι χρήσιμη σε σένα , μέσα  από τις θέσεις που μου όρισε ο δήμαρχος  μας .

Θέλω να ξέρεις… ακόμη, πως μαζί σου απέκτησα  την  ωριμότητα, την εμπειρία , το πείσμα για να είμαι αποτελεσματική στα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε καθημερινά ως ένας δήμος με τις Ανάγκες ,τα Συγκριτικά πλεονεκτήματα  ,την Ιστορία, την Κουλτούρα και τον Πολιτισμό, ως ένας δήμος με κινητήριο δύναμη Εσένα !

Θέλω να ξέρεις… πως η δουλειά δεν με , φόβισε ποτέ… ούτε και τώρα, μαχήτρια ήμουν και μάχες θα συνεχίσω να δίνω για αποκτήσει ο δήμος μας και εμείς, όσα του αξίζουν με σίγουρα βήματα κοιτώντας μόνο ψηλά!

Ξέρεις πως… στην 4ετια που διανύσαμε ως δημοτική αρχή  καταφέραμε και δώσαμε  Οικονομική σταθερότητα, αποκτήσαμε Οικονομικό πρόσημο, Πολιτιστική οντότητα ,Ανθρώπινο πρόσωπο. Στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε  θα καταβάλουμε ακόμη περισσότερη προσπάθεια  για την ανάπτυξη του, σε κάθε επίπεδο με το βλέμμα στραμμένο σε Σένα!

Θέλω να ξέρεις την αλήθεια  μου, που δεν είναι άλλη από τον σεβασμό προς Εσένα¨.

Με τιμή Μαρία Καλλίρη.