syl

Πολύ μεγάλη είναι η ανταπόκριση του κόσμου στην πρωτοβουλία για την υποστήριξη της ελληνικής Κυβέρνησης που ξεκίνησε μέσω Facebook, στο κάλεσμα σε παλλαϊκό συλλαλητήριο στην πλατεία Συντάγματος στην Αθήνα στο Λευκό Πύργο στη Θεσσαλονίκη,αλλά  και σε άλλες κεντρικές πλατείες της Ελλάδας και του εξωτερικού ,την ημέρα που η ελληνική αντιπροσωπεία θα μεταβεί στις Βρυξέλλες για να διαπραγματευθεί το ελληνικό χρέος.

Ωστόσο έκτακτο παλλαϊκό συλλαλητήριο θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Τετάρτη 11-2-20015 το απόγευμα στις 18:30 , που θα βρίσκεται σε εξέλιξη το έκτακτο Eurogroup με θέμα το ελληνικό πρόγραμμα.
Έχουν προσκληθεί 127.000 χρήστες του Facebook, εκ των οποίων οι 15.000 δηλώνουν πως θα παρευρεθούν, αριθμός που αυξάνεται μέρα με τη μέρα.

Να σημειωθεί ότι, το συλλαλητήριο στις 15 Φεβρουαρίου θα γίνει κανονικά, όμως αποφασίστηκε έκτακτο συλλαλητήριο για την Τετάρτη λόγω των ραγδαίων εξελίξεων και των πιέσεων που ασκούνται στην Ελλάδα.
Οι διαχειριστές του Facebook event ΠΑΛΛΑΪΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΣΕ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΛΕΥΚΟ ΠΥΡΓΟ ΟΤΑΝ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΜΕΤΑΒΕΙ ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ ΝΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΘΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΧΡΕΟΣ αναφέρουν:
«Την ώρα που η Ελληνική αντιπροσωπεία θα βρίσκεται στις Βρυξέλλες και θα διαπραγματεύεται τη διευθέτηση του Ελληνικού χρέους, μια κατάμεστη πλατεία Συντάγματος και Λευκού πύργου, ίσως αποτελέσει το ισχυρότερο διαπραγματευτικό χαρτί.
Πάνω από τις στατιστικές και τους δείκτες της οικονομίας, πρέπει να βρεθεί ο Ελληνικός λαός και το αίτημά του για ανεξαρτησία, δημοκρατία, δικαιοσύνη και αξιοπρέπεια, αρχές που υποτίθεται πως είναι αυτονόητες στην ‘πολιτισμένη’ Ευρώπη».

{youtube}GvNDYXWtcaw{/youtube}

«Στις σελίδες που έχουν δημιουργηθεί στο facebook  από ομάδες στην Κορινθία αναφέρουν:

«7.000 νεκροί, 4.000.000 φτωχοί, 1.500.000 άνεργοι, 500.000 λουκέτα, 200.000 νέοι στη μετανάστευση, παιδιά που λιποθυμούν από ασιτία, κλείσιμο σχολείων, διάλυση νοσοκομείων, ταπείνωση, εξαθλίωση, φασισμός και αποικία. Θέλουμε πίσω τη χώρα μας και τη ζωή μας.
ΔΕΝ ΕΚΒΙΑΖΟΜΑΣΤΕ, ΔΕΝ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ, ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ. ΛΙΤΟΤΗΤΑ ΤΕΛΟΣ ΤΩΡΑ!
ΟΛΟΙ και ΟΛΕΣ στο Σύνταγμα, στον Λευκό Πύργο και σε άλλες κεντρικές πλατείες της Ελλάδας και του εξωτερικού:
Τετάρτη 11/2 6μμ και Κυριακή 15/2 6μμ»

10957724 1092966647396055 5502965207761927888 o

«ΕΕ και ΕΚΤ προσπαθούν να στριμώξουν την ελληνική κυβέρνηση με μαφιόζικους εκβιασμούς για διακοπή ρευστότητας! Θέλουν να πετύχουν ένα νέο μνημόνιο με άλλο όνομα, να συνεχίσουν τη λιτότητα που έχει φέρει στην εξαθλίωση τον ελληνικό λαό, να μας αναγκάσουν να πληρώσουμε ένα χρέος που δεν δημιουργήσαμε!

Τους απαντάμε:

– ΔΕΝ τα φάγαμε μαζί! Να τα πάρετε από τους τραπεζίτες που δημιούργησαν το χρέος!

– ΔΕΝ εκβιαζόμαστε! Η επιβίωσή μας και η αξιοπρέπειά μας είναι πάνω από τα κέρδη σας!

– ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ! Δεν χρειαζόμαστε τρόικες και μνημόνια! Κανένας συμβιβασμός με όσους πέρασαν τη θηλειά στο λαιμό του ελληνικού λαού!

ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ, ΤΟ ΛΕΥΚΟ ΠΥΡΓΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΗ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΙ ΕΚΤΑΚΤΩΣ ΤΟ EUROGROUP, ΤΕΤΑΡΤΗ 11/2, ΣΤΙΣ 6ΜΜ. ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ!»