Και να που η «Κουκίδα» άνοιξε πανιά και μπορεί να έρχεται κάθε στιγμή κοντά μας  …για να μας κρατάει συντροφιά τούτες τις δύσκολες ώρες του …περιορισμού ,μέσα από το νέο χρηστικό και καλαίσθητο e shop της https://koukidabookstore.gr/

25 χρόνια τώρα η Ξένια Σακελλαρίου από το 1995, θέλησε την αγάπη της για το βιβλίο να την χωρέσει σε μια…. «Κουκίδα», δίνοντας τη δυνατότητα να δούμε οι Κορίνθιοι  και όχι μόνο…το Βιβλίο αλλά και το Βιβλιοπωλείο …. Αλλιώς.

Η Ξένια και ο Βασίλης μας καλωσορίζουν στην νέα τους προσπάθεια.

«Τον Αύγουστο του 1995 ένα μικρό βιβλιοπωλείο, μια κουκίδα, εμφανίστηκε στην Κόρινθο και στο χάρτη της Ελλάδας. Ένα μικρό βιβλιοπωλείο γεμάτο ιδέες, όνειρα και μεράκι.

Στόχος μας να γνωρίσουμε στα παιδιά όμορφα βιβλία, ποιοτικά παιχνίδια και να επιλέξουμε για τους ενήλικες τους καλύτερους τίτλους από την ελληνική και ξένη βιβλιογραφία.
Τα χαρτικά, τα δώρα, τα είδη ζωγραφικής και hobby ήρθαν να ολοκληρώσουν το εγχείρημα μας.

Παρουσιάσεις βιβλίων για μικρούς και μεγάλους, λέσχες ανάγνωσης, αφηγήσεις και εργαστήρια χειροτεχνίας ήρθαν να προστεθούν και να γεμίσουν το χώρο μας.

Τα παιδιά μας είναι η έμπνευση μας και τα βιβλία η μεγάλη μας αγάπη. Με την εμπειρία 25 χρόνων συνεχίζουμε να ταξιδεύουμε μέσα από αυτά και με την ίδια όρεξη και μεράκι κάνουμε το ηλεκτρονικό μας βήμα.»

Ξένια – Βασίλης

Καλώς ορίσατε  !

Εμείς να τους ευχηθούμε Καλή Επιτυχία!!!