Είναι μέρες γιορτής, χαράς, διασκέδασης.

Οι βραδινές έξοδοι θα έχουν την τιμητική τους, γιατί και αρκετές γιορτές υπάρχουν, αλλά και γενικότερα η διάθεση να περάσουμε καλά και να είμαστε όλοι όμορφοι και λαμπεροί ,γίνεται επιτακτική.

Τα εορταστικά βράδια που θα έρθουν,  επιτρέπουν έντονο μακιγιάζ, εάν το επιθυμείτε και εντυπωσιακά ρούχα.

Όσο για το ντύσιμο, υπάρχει μεγάλη ποικιλία στα καταστήματα της Κορίνθου, αλλά και στις μεγάλες πόλεις του Νομού.

Εσείς, αφήστε το γούστο σας και την οικονομική σας δυνατότητα να…επιλέξουν.

Το μακιγιάζ όμως, χρειάζεται ιδιαίτερη φροντίδα και προσοχή.

Υπάρχουν τόσα πολλά προϊόντα  στην αγορά που σίγουρα είναι δύσκολη η επιλογή τους. Είναι σημαντικό βεβαίως να συμβουλευτείτε και τους ειδικούς που βρίσκονται στα ανάλογα καταστήματα, οπότε και θα γίνει ευκολότερη η επιλογή σας.

Απαραίτητα προϊόντα είναι ένα ελαφρύ φον ντε τεν, η επιλογή του χρώματος γίνεται ανάλογα με το χρώμα του δέρματος.

Ακολουθεί η πούδρα, η οποία διώχνει  την λιπαρότητα και καλύπτει ατέλειες.

Σημαντικό ρόλο παίζει και ο σχηματισμός των φρυδιών. Το σχήμα τους μπορεί με κατάλληλα βουρτσάκια και μολύβια να δεχτεί τις σωστές παρεμβάσεις, ώστε να γίνουν καλοσχηματισμένα, είτε με μολύβι, είτε σκιά, στην ίδια απόχρωση με το φυσικό τους χρώμα.

Αυτές τις γιορτές μπορείτε να παίξετε με τις σκιές, υπάρχει μεγάλη γκάμα χρωμάτων, ιδιαίτερα γυαλιστερές  και ιριδίζουσες  που θα φορεθούν πολύ.

Οι ειδικοί μας δίνουν χρήσιμες συμβουλές για μια αψόγη εικόνα.

Καλύπτεται όλη η περιοχή των ματιών και για πιο έντονο χρώμα στις γωνίες, τοποθετείστε πιο σκούρες.

Το αϊλάϊνερ έχει και αυτό την τιμητική του στις γιορτές, χρειάζεται όμως προσοχή και σταθερό χέρι για να έχετε ένα καλό αποτέλεσμα.

Τα μολύβια ματιών πρωταγωνιστούν στον σχεδιασμό, η προτίμηση είναι δική σας.

Όσο για τις βλεφαρίδες, αυτές μακραίνουν αισθητά με την επιλογή σωστής μάσκαρας και είναι αρκετές αυτές που υπάρχουν στην αγορά για εκείνες που δεν έχουν τοποθετήσει πρόσθετες.  Προσοχή όμως, να μην κολλάτε τα βλέφαρα το ένα δίπλα στο άλλο, μικρά βουρτσάκια θα βοηθήσουν σ’ αυτό. Οι ψεύτικες βλεφαρίδες επιτρέπονται στο μακιγιάζ της γιορτής, αρκεί να τις τοποθετήσετε σωστά.

Για τα χείλη τώρα  μπορείτε να χρησιμοποιήσετε γυαλιστερά κραγιόν, φωτεινά, έντονα χρώματα ή και απαλά.

Την τελευταία πινελιά θα την δώσετε με το ρουζ, κυκλοφορεί σε μορφή κρέμας ή σκόνης. Η χρήση του πρέπει να είναι συνετή και ανάλογη με το χρώμα στα χείλη. Προσοχή όχι στις υπερβολές.

Αυτός ο χειμώνας πάντως θα κινηθεί με προτίμηση προς τη φύση και τα γήινα χρώματα που θα ζεστάνουν το βλέμμα και θα γλυκάνουν τα χείλη, με σκοπό να αναδειχθεί η θηλυκότητα.

Αφήστε λοιπόν τη φαντασία σας να καλπάσει -φυσικά με μέτρο- και περιπλανηθείτε στην μαγεία των ημερών, των χρωμάτων και των αρωμάτων.