Στη γενέτειρα του το Χιλιομόδι Κορινθίας θα κλείσει την προεκλογική του προσπάθεια πρ. αν. Υπουργός ΠΕΚΑ
πρ. Νομάρχης Κορινθίας  και υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στο Νομό, Νίκος Ταγαράς, όπως κάνει πάντα όλα αυτά τα χρόνια της πολιτικής του διαδρομής  και για κάθε αγώνα που δίνει.

Θέλοντας να είναι κοντά στους συμπατριώτες του για να αντλήσει δύναμη  στη νέα μάχη  της 7ης Ιουλίου, ο Νίκος Ταγαράς, την Παρασκευή 5 Ιουλίου, στις 20:15, στην πλατεία Χιλιομοδίου, θα πραγματοποιήσει , την κεντρική ομιλία του.

Και σε αυτό τον εκλογικό αγώνα δεν μιλάει πολύ, γιατί πιστεύει πως ο καθένας κρίνεται από τα έργα του και όχι από τα λόγια, και ο  ίδιος έχει αφήσει αποτύπωμα  ως Νομάρχης και ως Υπουργός.

Την Κορινθία την γνωρίζει καλά , τις ανάγκες και τα προβλήματα της , και αυτή η γνώση,  του δίνει περισσή ευθύνη.

Δηλώνει έτοιμος από την πρώτη μέρα όχι, να βρει χρόνο να καταλάβει και να του εξηγήσει κάποιος  για τα σοβαρά ζητήματα, αντίθετα,  είναι έτοιμος να βάλει την υπογραφή του και να αναλάβει την ευθύνη του ,ώστε  να βοηθήσει τον τόπο και τον κόσμο , στη λύση των εκκρεμοτήτων που υπάρχουν από το παρελθόν.

Ο Νίκος Ταγαράς  είναι έτοιμος και αποφασισμένος να βάλλει κανόνες από εδώ κ εμπρός για οτιδήποτε πρέπει να γίνει στον τόπο.

Σε αυτή η επαφή με τον κόσμο του νομού είδε την  επιτακτική ανάγκη και την  απαίτηση της κοινωνίας , για ασφάλεια, σταθερότητα και τη πορεία της χώρας  να προχωρήσει γρήγορα στην επόμενη μέρα.

Στο  Χιλιομόδι Κορινθίας λοιπόν θα κλείσει ο υποψήφιος βουλευτής Κορινθίας με τη ΝΔ Νίκος Ταγαράς, αυτή τη προσπάθεια , αφού είναι  πολύ δεμένος την  ιδιαίτερη πατρίδα  και τους ανθρώπους της, γιατί  χρειάζεται τη δύναμη , από τη δύναμή τους..