Παρακολουθώ τι συμβαίνει τόσες μέρες με όλα τα θέματα που υπάρχουν…. Και το πως καταστρέφεται και γκρεμίζεται ο κόσμος μας από όλες τις απόψεις με όλα όσα γίνονται… Το μόνο πράγμα που έχω να πω είναι ότι είμαστε άξιοι της μοίρας μας …..τελικά.. είμαστε άξιοι της μοίρας μας …το πιο επικίνδυνο ,διεστραμμένο, ικανό να κάνει τα πάντα όν πάνω στη γη.. τελικά είναι ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ!!

Όχι φυσικά εκείνοι που παλεύουν μέσα στις φλόγες τόσες μέρες σε τόσα μέτωπα , όχι εκείνοι που  έχουν λίγο ακόμα συνείδηση , όχι εκείνοι που αντιστέκονται στα παράλογα η στη κακία και την αλαζονεία μερικών, στο διεστραμμένο μυαλό μερικών, και σε άλλα πολλά…..  αλλά εκείνοι που ξέρουν και όμως δεν μιλάνε ούτε ακούν.

Εκείνοι που δεν τους καίγεται καρφί παρά μόνο για τον εαυτό τους .

Εκείνοι που κρίνουν και κατακρίνουν από τον καναπέ τους τόσο εύκολα και λένε λένε λένε.. που αφαιρούν ζωές ,που καίνε δάση, που σκοτώνουν, που κλέβουν, που δεν διστάζουν να κάνουν οτιδήποτε και σε οποιαδήποτε είδους μορφή ζωής πάνω στο κόσμο για να πετύχουν αυτό που θέλουν… και πολλών ακόμα.. απογοήτευση έχω μόνο … και πίκρα … πίκρα για αυτό που γινόμαστε σαν κοινωνία και πίκρα για τις μέρες που θα έρθουν γιατί δυστυχώς θα έρθουν πολλά ακόμα… κρίμα… πραγματικά κρίμα…

Γράφει ο δημοσιογράφος

Παναγιώτης Ηλιόπουλος