Αγρότες με τα τρακτέρ τους απέκλεισαν τα διόδια του Ισθμού της Κορίνθου, το Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2016. Σκληραίνουν τη στάση τους οι αγρότες της Πελοποννήσου, μεταφέροντας το μπλόκο από την παλαιά Σωληνουργία στα διόδια Ισθμού, τα οποία κρατούν κλειστά , αφού έκαναν πορεία στο κέντρο της Κορίνθου.  ΑΠΕ-ΜΠΕ/ ΑΠΕ-ΜΠΕ/ ΒΑΣΙΛΗΣ ΨΩΜΑΣ

Σημείο αναφοράς του αγώνα των αγροτών της Κορινθίας και όχι μόνο…. έχει γίνει ο Ισθμός, ενάντια στο ασφαλιστικό νομοσχέδιο. Οι αγρότες που σταδιακά σκληραίνουν την στάση τους , κλείνοντας την εθνική οδό Αθηνών – Κορίνθου στο ύψος των διοδίων του Ισθμού στο Καλαμάκι και δηλώνοντας πως θα κρατήσουν κλειστή την ΠΑΘΕ επ’ αόριστον.

Εν τω μεταξύ οι αγρότες στις 14.45 έκλεισαν και την παλαιά εθνική οδό Αθηνών – Κορίνθου στο Καλαμάκι και είχε αποκοπεί τελείως η Πελοπόννησος και η Δυτική Ελλάδα από την Αττική, ενώ δημιουργήθηκε μεγάλη ουρά αυτοκινήτων εκατέρωθεν του μπλόκου.

Το πρωί οι αγρότες της Νεμέας είχαν αποκλείσει το λιμάνι και το Τελωνείο Κορίνθου για κάποιες ώρες , ενώ αργότερα κατευθύνθηκαν στον Ισθμό ενισχύοντας το εκεί μπλόκο που αριθμεί σημαντική δύναμη σε τρακτέρ αγροτικά αυτοκίνητα, και αγροτικό δυναμικό.
Ενώ αναμένεται να ενισχύσουν το μπλόκο του Ισθμού αύριο το πρωί αγρότες της Λακωνίας, καθώς και από άλλους νομούς και άλλους επαγγελματικούς κλάδους.