Στο πλαίσιο των εορταστικών Εκδηλώσεων προς τιμήν του Αγίου Απ. Παύλου με τον τίτλο: «ΙΒ΄ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΠΑΥΛΕΙΑ 2018», πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης, 20 Ιουνίου 2018, η υποδοχή των Ι. Λειψάνων των Αγίων: Τιμίου Προδρόμου, Αποστόλου Ιάσονος και Ακύλα, των Ιερομαρτύρων Διονυσίου Αρεοπαγίτου και Βλασίου, των εν αγίοις Πατέρων Σωφρονίου Ιεροσολύμων και Μακαρίου Κορίνθου, των Μεγαλομαρτύρων Γεωργίου του Τροπαιοφόρου και Αγίας Φωτεινής της Σαμαρείτιδος, των Αγίων Μαρτύρων Λεωνίδου και της συνοδείας αυτού, Οσίων Παταπίου, Νίκωνος του Νέου και Υπομονής, προερχομένων εκ των Ι. Μονών της Ι. Μητροπόλεως Κορίνθου ως και τις Ι. Εικόνες της Παναγίας «ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣ», αντίγραφο εκ της Ι. Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου και  πάντων των εν Κορινθία Αγίων εις τον Ι. Ναό του Απ. Παύλου, στην Κόρινθο.

Αμέσως μετά την υποδοχή των Ι. Λειψάνων στα προπύλαια του Ι. Καθεδρικού Ναού υπό του Σεβ. Μητροπολίτου κ. Διονυσίου ακολούθησε εντός του Ι. Ναού η «έξοδος» του Ι. Λειψάνου του Αγίου Αποστόλου Παύλου,  του αποτεθησαυρισμένου από του έτους 2011 εις τον αυτόν Ι. Ναό, η λιτάνευσις και η «ενθρόνισις» του εις το προευτρεπισμένο κουβούκλιο στο κέντρο του Ι. Ναού, ενώ εψάλλετο η προς τούτο ειδική Ι. Ακολουθία.

Στην συνέχεια τελέσθηκε, η καθιερωμένη Ι. Αγρυπνία μετά της Αρχιερατικής Θ. Λειτουργίας προς τιμήν πάντων των εν Κορίνθω Αγίων