12036602_738975189569371_3019606212105203425_nΔύο σημαντικές δράσεις πραγματοποιεί ο σύλλογος διδασκόντων του 1ου Δημοτικού σχολείου Ζευγολατιού & ο σύλλογος γονέων Ζευγολατιού αυτές τις ημέρες. Η πρώτη αφορά την βοήθεια στους πολύπαθους πρόσφυγες και η δεύτερη μια εκδήλωση ενημέρωσης των γονέων για τις γνωστές κα μη εξαιρετέες ψείρες.

prosfygesss
Συγκέντρωση βοήθειας για τους πρόσφυγες

Ο σύλλογος διδασκόντων του 1ου Δημοτικού σχολείου Ζευγολατιού & ο σύλλογος γονέων Ζευγολατιού ζητάει την βοήθεια σας για τους πρόσφυγες: «Φέρτε στο σχολείο μας οτιδήποτε μπορείτε να δωρίσετε για τα παιδιά και τους γονείς των προσφύγων που έχουν ανάγκη: Ρούχα ,Παπούτσια, Τρόφιμα (όχι ευπαθή), Είδη προσωπικής υγιεινής ,μη συνταγογραφούμενα φάρμακα, Παιδικά είδη, Παιχνίδια.
Είμαστε σίγουροι ότι θα ανταποκριθείτε σε αυτήν τη πράξη αλληλεγγύης για τους πρόσφυγες ! Ότι μπορείτε να προσφέρεται να το φέρετε (ώρες λειτουργίας του σχολείου) έως την Παρασκευή 6 Νοεμβρίου στο χώρο του 1ου Δημοτικού σχολείου Ζευγολατιού. …γιατί η ανθρωπιστική κρίση μας αφορά Όλους»

«Ψείρες: Ο απροσκλητος επισκέπτης»

mpekiari1
H σωστή πρόληψη και καταπολέμηση των κρουσμάτων φθειρίασης είναι το θέμα της ενδιαφέρουσας ενημερωτικής εκδήλωσης, που θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ζευγολατιού με την πρωτοβουλία του ΔΣ του συλλόγου Γονέων. Το θέμα έχει απασχολήσει και εξακολουθεί να απασχολεί όλους τους γονείς, και ο σκοπός είναι η ενημέρωση όλων των γονέων .