Δεν έχει τέλος η τραγωδία αφού  ανεβαίνει εφιαλτικά ο αριθμός των νεκρών από την φονική κακοκαιρία που χτύπησε τη Δυτική Αττική και κυρίως τις περιοχές της Μάνδρας, της Νέας Περάμου και της Μαγούλας από το πρωί σήμερα.

Η τελευταία επίσημη ενημέρωση από την Πυροσβεστική Υπηρεσία κάνει λόγο για επτά νεκρούς ενώ αναφέρεται πως υπάρχουν και αγνοούμενοι για τους οποίους γίνεται έρευνα αν έχουν πέσει θύματα της κακοκαιρίας η βρίσκονται σε κάποιο σημείο για να προφυλαχτούν.

Ηλικιωμένα ήταν τα δυο τα δυο  άτομα ένας άνδρας και μια γυναίκα τα οποία εγκλωβίστηκαν στα διαμερίσματα τους στη Μάνδρα και δεν κατάφεραν να διαφύγουν.

Το επόμενο διάστημα βρέθηκε νεκρός ένα 65χρονος άνδρας σε προαύλιο χώρο .

Δύο ακόμη γυναίκες και ένας οδηγός βυτιοφόρου διακομίστηκαν στο Θριάσειο νοσοκομείο, αναφέρουν οι πληροφορίες από την Πυροσβεστική.

Να σημειωθεί πως νωρίτερα απεγκλωβίστηκαν επιβάτες από λεωφορείο που ήταν ακινητοποιημένο λόγο των νερών που είχαν συσσωρευτεί στην εθνική οδό Αθηνών –Κορίνθου.

Η νεροποντή ήταν μεγάλη και οι ζημιές ανυπολόγιστες με την κακοκαιρία να πλήττει   πρώτα τη Νέα Πέραμο και τα Μέγαρα.

Είναι πάρα πολλά τα σπίτια που πλημμύρισαν ενώ οι δρόμοι μετατράπηκαν σε ποτάμια και εγκλώβισαν αυτοκίνητα και ανθρώπους ακόμη και στην παλαιά Εθνική οδό Αθηνών –Κορίνθου στο ρεύμα προς Μέγαρα.


Το τοπίο βιβλικό και στην Μάνδρα Αττικής όπου έχουν προκληθεί μεγάλες καταστροφές.   Οι κάτοικοι αναφέρουν πως κάτι ανάλογο είχε συμβεί και παλαιότερα, ακόμη  πως δεν υπήρξε καμία ενημέρωση προς αυτούς ενώ γνώριζαν τι θα συμβεί. Καταλογίζουν ευθύνες για αδιαφορία της πολιτείας.

Να σημειωθεί ότι τα νερά έκοψαν δρόμους παρέσυραν αυτοκίνητα, γκρέμισαν μάντρες σπιτιών ,ενώ έχουν πλημμυρίσει σπίτια, καταστήματα παρασύροντας ότι βρήκαν στο πέρασμα τους.

Στην περιοχή βρέθηκαν ο υπουργός Εσωτερικών Πάνος Σκουρλέτης,ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας και ο αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος Αντιστράτηγος Βασίλης Καπέλιος.

Τέλος  έχουν τεθεί σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης η Μάνδρα, η  Νέα Πέραμος και η Μαγούλα.