ImageHandler.ashx99

Ξεκίνησε με εντολή της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου Ευτέρπης Κουτζαμάνη, η διενέργεια προκαταρκτικής έρευνας για τον εντοπισμό του δράστη, που τραυμάτισε τόσο άγρια  και βάναυσα,ένα κουτάβι δύο εβδομάδων στο Λουτράκι Κορινθίας,.
Το άτυχο ζώο που γνώρισε με τον πιο επώδυνο τρόπο τον σκληρό  κόσμο των ανθρώπων, αιμορραγούσε για ώρες ενώ οι πληγές του είχαν γεμίσει προνύμφες, βρέθηκε τυχαία από μια κυρία περαστική που εκείνη την ώρα έκανε βόλτα με τα σκυλιά της.
Το απάνθρωπο χέρι αγνώστου –μέχρι στιγμής- είχε ακρωτηριάσει τα τέσσερα πόδια, την ουρά και το ένα αυτί του,  το είχε εγκαταλείψει δίπλα σε έναν κάδο σκουπιδιών στην περιοχή της Αγίας Κυριακής.
Το άτυχο κουτάβι μεταφέρθηκε σε κτηνίατρο της περιοχής η οποία ανέφερε πως ο δράστης ακρωτηρίασε τα μπροστινά πόδια του ζώου στην περιοχή των καρπών και τα πίσω στο ύψος των μεταταρσίων, ενώ ολοκληρωτικά ακρωτηρίασε την ουρά του αλλά και το δεξί του αυτί, ενώ προχώρησε ευθανασία για να απαλλαγεί το ζώο από τους φρικτούς πόνους.
Μέλη του φιλοζωικού συλλόγου της περιοχής «Κορινθία Προστασία Αστικής Πανίδας» ειδοποιήθηκαν και κάνουν έκκληση σε όποιον γνωρίζει οτιδήποτε σχετικά με το περιστατικό να επικοινωνήσει μαζί του, ενώ θα δοθεί αμοιβή σε εκείνον που θα μπορέσει να αποδείξει ποιος είναι ο δράστης αυτής της απάνθρωπης και φρικτής ενέργειας.