Ένα  μικρό παιδί …  ο Νίκος 2,5 χρόνων, ένας ανθός που κόπηκε ξαφνικά… απότομα…  που «αποχαιρέτησε» πέφτοντας σε έναν υπόγειο χώρο συγκέντρωσης λυμάτων στην αυλή του  «Χαμόγελου του Παιδιού» στην Αρχαία Κόρινθο. Ένας θρήνος από την οικογένεια που του έδωσε χαμόγελο και ηρεμία από τότε που μεταφέρθηκε εκεί -με απόφαση εισαγγελέα για να  σωθεί  από το σκοτεινό περιβάλλον που μεγάλωνε- και μια απέραντη θλίψη από  όλη τη χώρα για τον χαμό του.

Το κακό έγινε γρήγορα, οταν ο  μικρός Νίκος, ξέφυγε της προσοχής των υπευθύνων και έπεσε μέσα στο βόθρο την ώρα που  ένα βυτίο άδειαζε τα λύματα.

Προσπάθησαν οι πυροσβέστες , απεγκλώβισαν το άψυχο κορμάκι του και  στο νοσοκομείο Κορίνθου, απλά διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Η αστυνομία προχώρησε σε συλλήψεις μετά τον θανάσιμο τραυματισμό του Νίκου ,αργότερα όμως αφέθηκαν ελεύθεροι τόσο οι δύο συνοδοί ανηλίκων όσο και οι δύο άνδρες που πραγματοποιούσαν εργασίες στις εκεί εγκαταστάσεις, μέχρι να διενεργηθεί περαιτέρω προκαταρκτική εξέταση σχετικά με τις συνθήκες που συνέβη το τραγικό περιστατικό.

Καταρρακωμένος ο πρόεδρος του «Χαμόγελου» Κώστας Γιαννόπουλος δήλωσε «Ζω μια φρίκη. Είναι σαν να χάνεται για δεύτερη φορά ένα παιδί μου»

Σπαρακτική και η ανακοίνωση στη σελίδα του στο facebook απο το «Χαμόγελο του Παιδιού»

Ημέρα σπαραγμού η σημερινή για «Το Χαμόγελο του Παιδιού» που έχασε από την οικογένειά του τον Νίκο 2,5 ετών, ο οποίος μεγάλωνε στο σπίτι της Αρχαίας Κορίνθου. Ο Νίκος έχασε τη ζωή του σήμερα το πρωί κατά τη διάρκεια εκκένωσης φρεατίου και διενεργούνται έρευνες για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος. Όλοι εμείς στην οικογένεια του Χαμόγελου είμαστε συντετριμμένοι.                                    Τα ερωτήματα θα απαντηθούν, ο μικρός άγγελος  όμως πέταξε πλέον ψηλά για τους ουρανούς Ελεύθερος….

Καλό του ταξίδι στα σύννεφα…