Κατακαλόκαιρο με τον ήλιο να καίει και την ανάγκη για λίγη δροσιά δίπλα στη θάλασσα να γίνεται πλέον επιτακτική, αναζητούμε πρόταση δροσιάς συνοδευόμενης με καλό παραδοσιακό φαγητό.

Υπάρχει πρόταση ;

Βέβαια υπάρχει, και έχει όνομα…. Ταβέρνα ¨Φλάμπουρο¨ στο Λουτράκι!

Στο ¨Φλάμπουρο¨ μπορείς να απολαύσεις το μοναδικό φυσικό τοπίο, την καταγάλανη θάλασσα και την νοστιμότατη κουζίνα όπου  με πολύ προσοχή και μεράκι, βασισμένη σε παραδοσιακές συνταγές  , δημιούργησαν οι άνθρωποι του.

Δεν υπάρχει κάτι πιο απολαυστικό από ένα γεύμα στην  υπερυψωμένη βεράντα του ¨Φλάμπουρου¨  που είναι ίσως το πιο αγαπημένο  μέρος στο Λουτράκι ,  η το τσιμπολόγημα κοντά στη θάλασσα, που λαμπυρίζει, με φοβερούς  μεζέδες…. Όπως  γαύρος μαρινάτος , ψητό χταπόδι, κεφτέδες με μυστική συνταγή, σαλάτα δυόσμου,  καλαμαράκια και όλα τα υπόλοιπα κλασικά θαλασσινά, που μαζί με το απαραίτητο ουζάκι ή μπύρες ¨αιχμαλωτίζουν¨ τον ουρανίσκο…

Και για τους λάτρεις των μαγειρευτών και των κρεατικών  υπάρχουν καταπληκτικές γευστικές δημιουργίες όπως ,ένας κόκορας κρασάτος, ένας λαχταριστός μουσακάς καθώς και τα ψητά της ώρας που δεν θα σας αφήσουν ασυγκίνητους….

Στο ¨Φλάμπουρο¨, ο  τόπος , η τέλεια θέα, το εκπληκτικό ολόφρεσκο φαγητό, η εξυπηρέτηση ,το χαμόγελο των ανθρώπων εκεί, οι πολύ προσιτές τιμές, δημιουργούν μια μοναδική συγκύρια, για να ζήσετε μια από τις πιο αγαπημένες στιγμές… και να το λατρέψετε!!!!

Μπορείτε να κάνετε κράτηση στα τηλέφωνα:

6948324606 ,2744063366