Απάντησε η διοίκηση του Νοσοκομείου Κορίνθου στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Παύλο Πολάκη ο οποίος κατήγγειλε ότι ζητήθηκαν από τους ασθενείς και τους φροντιστές τους διάφορα είδη ατομικής υγιεινής, και διαψεύδει τις αναφορές του με ανακοίνωσή της στην οποία αναφέρονται τα εξής:

«Με ιδιαίτερη αγανάκτηση διαψεύδεται το περιεχόμενο της ανάρτησης του κ.Πολάκη στο διαδίκτυο, ότι ζητούνται από τους ασθενείς του Νοσοκομείου  διάφορα είδη προς χρήση τους.

Τα αναφερόμενα είδη χρησιμοποιούνται προφανώς από τις αποκλειστικές νοσοκόμες που τους επιμελούνται και αφορούν εξυπηρέτηση των ασθενών από εκείνες.

Ουδέποτε ζητήθηκαν από προσωπικό του Νοσοκομείου μας τα είδη αυτά .

Το Νοσοκομείο διαθέτει πλήρη επάρκεια οικονομικών πόρων και έχει προμηθευτεί έγκαιρα αντίστοιχο υγειονομικό υλικό».

Αντιπαρερχόμαστε τους μειωτικούς για το Νοσοκομείο μας υπαινιγμούς και το μόνο που έχουμε να τονίσουμε είναι ότι η Μ.Ε.Θ. λειτουργεί από εικοσαετίας εκτός από έναν χρόνο περίπου το 2015 – 2016 και πλέον και ότι κατά την διάρκεια  της πανδημίας οι κλίνες της αυξήθηκαν έως επτά (7) . Επιπλέον τονίζουμε ότι  την τελευταία τετραετία λειτουργήσαμε έως εξήντα (60) κλίνες Covid, επαναλειτουργήσαμε την κλειστή παιδιατρική κλινική, αυξήσαμε πρόσφατα κατά 40% τις κλίνες της Ψυχιατρικής κλινικής και τις επόμενες ημέρες θα λειτουργήσει και απογευματινή βάρδια στην Μονάδα Τεχνητού Νεφρού κ.α. που αποφεύγουμε να αναφέρουμε.

Ας μην ασχολούμαστε με ποταπά και τριτεύοντα αλλά ας αρκεστούμε στην προσπάθεια που προαναφέρουμε.

 

Η ανάρτηση Πολάκη

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην υπουργός Υγείας στην ανάρτηση που έκανε σήμερα, Παρασκευή, 20 Οκτωβρίου έγραψε τα εξής:

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ Κυριακο Μητσοτακη!!
Συγχαρητήρια Κικίλια ,Κοντοζαμανη,Πλευρη,Χρυσοχοιδη!
Καταφέρατε και γυρίσατε τα νοσοκομεία στο 2012-13 του Αδωνη και Βορίδη.
Αυτό το χαρτι της φωτογραφίας έδωσαν σε συγγενικό μου πρόσωπο την προηγούμενη Παρασκευή 13/10 στο νοσοκομείο ΚΟΡΙΝΘΟΥ όπου εισήχθη μετά από τραυματισμό !!!!!!(φωτο)
Να πάει να αγοράσει από το Φαρμακειο αυτά που έπρεπε να του προσφέρει το νοσοκομείο!!!
ΚΡΙΜΑΣ ΤΟΥΣ ΚΟΠΟΥΣ ΜΑΣ ΤΟ 2015-19 ,που αυτό το σταματήσαμε, που ενισχύσαμε το νοσοκομειο αυτό όπως και όλα με χρηματα στον προϋπολογισμό , καινουργιο εξοπλισμό και ανοίξαμε και 4 νέα κρεββατια ΜΕΘ.
Είναι ελεεινό και τρισαθλιο μετά από πανδημια να γυρνάμε ξανά στα κατορθώματα του Αδωνη που αγόραζαν οι ασθενείς υλικά από φαρμακεία !!
ΧΡΥΣΟΧΟΪ́ΔΗ ΑΚΟΥΣ;;;;;
Υγ μην πει κανείς πως δεν έχει τη σφραγίδα του νοσοκομειου το χαρτι.Δεν είναι τόσο ηλίθιοι …