giotiss

Την παραίτησή του από Επικεφαλής Αξιωματικής Αντιπολίτευσης του Δήμου Κορινθίων και από την θέση του Δημοτικού Συμβούλου ανακοίνωσε ο Κώστας Γιώτης κατά την συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Κορινθίων, επικαλούμενος προσωπικούς, επαγγελματικούς και πολιτικούς λόγους.

Να σταθούμε στο πολιτικό κομμάτι ,αφού ο κ. Γιώτης εξέφρασε την αντίθεσή του στην μνημονιακή πολιτική που ασκεί το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας, παράταξη από την οποία στηρίχτηκε στις  προηγούμενες δημοτικές εκλογές, ενώ υπήρξε υποψήφιος βουλευτής αλλά και στέλεχος με σημαντικούς ρόλους για την ΝΔ στην Περιφέρεια Πελοποννήσου,τονίζοντας πως έχει διαχωρίσει την θέση του από αυτήν, εδώ και πολύ καιρό.

«Παραιτούμαι και για προσωπικούς, επαγγελματικούς και για πολιτικούς λόγους αφού στηρίχθηκε η παράταξη από μια πολιτική δύναμη με την οποία έχω πολλές διαφωνίες» ξεκαθαρίζοντας πως σε καμία περίπτωση δε γίνεται για αντιπολιτευτικούς λόγους.

Με αυτό τον τρόπο τα μέλη της παράταξης είναι πλέον ελεύθερα να αποφασίσουν τις κινήσεις θα κάνουν με δεδομένο τις επικείμενες δημοτικές εκλογές της 18ης Μαΐου 2014.
Όπως δήλωσε θα ασχοληθεί με την επαγγελματική του διαδρομή, ενώ δεν ξεκαθάρισε εάν θα ενταχθεί σε κάποιο άλλο αντμνημονιακό κόμμα.