astra

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις από 1 εως 8 12-2012


Από την Αστρολόγο Ελένη Ελπίδη.

 

Ξεκινάει δύσκολα ο μήνας όπως έφυγε δύσκολα ο Νοέμβριος. Καλό θα είναι να δούμε τα πράγματα πιο βαθειά γιατί είναι καλυμμένα από υπεραισιοδοξία αφού είναι απερίσκεπτες οι κινήσεις που γίνονται μέσα και έξω από την χώρα.

ΚΡΙΟΣ:Ο σύντροφος παραπονιέται ότι τον εγκαταλείψατε ,έχει δίκιο. Μην σπαταλάτε χρήματα .Θα σας λείψουν. Παρεξηγήσεις και εντάσεις με το περιβάλλον δεν θα λείπουν.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Ευχάριστες συναντήσεις και στιγμές χαλάρωσης. Μην κάνετε αγορές σε πράγματα που δεν χρειάζεστε. Η εργασιοθεραπεία είναι το καλύτερο φάρμακο.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Δεν βλέπετε την πραγματικότητα και θα προσγειωθείτε απότομα. Νοικοκυριό και περιουσιακά στο προσκήνιο. Όμορφες ερωτικές στιγμές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ανασφάλεια στην εργασία. Προσοχή σε ότι γίνεται πίσω από την πλάτη σας. Μεγάλη ένταση αυτή την εβδομάδα για τα χρήματα.

ΛΕΩΝ: Δεν είναι ανάγκη να παρασύρεστε από τα θέλω των άλλων και κάνετε πράγματα που δεν σας ταιριάζουν. Αυξημένες υποχρεώσεις και ανησυχία αυτή την εβδομάδα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αρκετά συναισθήματα θα βγουν στην επιφάνια ,είστε ευαίσθητοι άρα και ευάλωτοι αυτή την εβδομάδα. Ευτυχώς η πολλή δουλειά δεν σας τρομάζει.

ΖΥΓΟΣ: Διασκεδάστε και λίγο γιατί σας λείπει. Απρόβλεπτη έξοδα και οικογενειακές ανάγκες ίσως σας κουράσουν. Ευχάριστες επαγγελματικές ειδήσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μην επιτρέπετε στο περιβάλλον σας να σας πληγώνει. Λυπημένες κουβέντες που θα κάνετε ίσως σας επηρεάσουν. Εντάσεις με συνεργάτες.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μάλλον έχετε βάλει τον σύντροφο σε θρόνο μόνο που είναι σπασμένο το ένα του πόδι και θα πέσει. Καλύτερα να ασχοληθείτε περισσότερο με την δουλειά σας .Μην σπαταλάτε άσκοπα χρήματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ: Μην δώσετε υποσχέσεις που δεν θα τηρήσετε. Άγχος πολύ με τα χρήματα .Καλύτερα να μείνετε λίγο μόνοι και να ξεκουραστείτε. Προσοχή σε μικροατυχήματα από βιασύνη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μεταπτώσεις στη διάθεση όλη την εβδομάδα οφείλονται σε συναισθηματικές υπερβολές. Η εργασία θα σας πάρει πολύ χρόνο και είναι ευκαιρία να έρθετε κοντά σε ανθρώπους που έχετε πληγώσει.

ΙΧΘΕΙΣ: Για να τα βγάλετε πέρα στην δουλειά θα αφήσετε πίσω σπίτι και οικογένεια. Μια καλή κουβέντα θα ηρεμήσει τα πράγματα. Μην βιάζεστε, το καθετί θέλει τον χρόνο του.