Erwtimatiko-610x390

Στη πόλη του «δεν ξέρω» την Κόρινθο ,οι πολίτες είναι εξαγριωμένοι με όσα έγιναν τις μέρες αυτές με το θέμα του στρατοπέδου του 6ου Συντάγματος Πεζικού Κορίνθου .

Στην πόλη του «δεν ξέρω» την Κόρινθο, έχασαν την αξιοπιστία τους οι εκλεγμένοι άρχοντες της, αλλα και οι εκλεγμένοι  του Νομού.

Βέβαια το έλλειμμα αξιοπιστίας του πολιτικού μας συστήματος, αντί να μειώνεται μεγεθύνεται τόσο προκλητικά …..

Στην πόλη του «δεν ξέρω» την Κόρινθο, ο λαός πλέον δεν εμπιστεύεται κανέναν και είναι πεπεισμένος πως τον δουλεύουν «ψιλό γαζί»

Ποιοι δεν ήξεραν αλήθεια τι ακριβώς θα συντελεστεί στο στρατόπεδο της Κορίνθου τις επόμενες μέρες;

Οι τρείς Κυβερνητικοί βουλευτές;

Ο Δήμαρχος;

Η Αστυνομική Διεύθυνση Κορινθίας ;

Ποιοί δεν ήξεραν;

Είναι δυνατόν να προετοιμάζεται- όπως λέγουν οι πληροφορίες – εδώ και τρείς μήνες το στρατόπεδο για υποδεχτεί τους παράνομους μετανάστες και να μην το πάρει «χαμπάρι» κανείς;

Δηλαδή στην πόλη του «δεν ξέρω» την Κόρινθο συντελούνται πράγματα χωρίς οι εκλεγμένοι να γνωρίζουν;

Όσο και να διαρρηγνύουν τα ιμάτια τους και να «νίπτουν τας χείρας» ως Πόντιοι Πιλάτοι ο κόσμος πλέον έχει καταλάβει….

Στην πόλη του «δεν ξέρω» είδαμε στην επεισοδιακή έκτακτη σύσκεψη του Δημοτικού Συμβούλιου του Δήμου Κορινθίων να εκτίθενται οι υπεύθυνοι για μια ακόμη φορά με την στάση και τα λεγόμενα τους.

Δεν είδαμε όμως να λαμβάνουν δυνατές αποφάσεις, όχι βεβαία του τύπου κόβουμε το νερό στο στρατόπεδο, υποβάλλουμε μηνύσεις για παράνομη σύνδεση ύδρευσης, και δεν κάνουμε αποκομιδή των απορριμμάτων.

Αποφάσεις που μας γυρίζουν δεκαετίες πίσω…. .και μας κάνουν Πανελλαδικά «ρεζίλι» αφού σχολιάστηκαν αναλόγως …..

Στην πόλη του «δεν ξέρω» την Κόρινθο, κανένας δεν ήξερε… μόνο ο μάγειρας ήξερε για πόσα κεφάλια πρέπει να μαγειρέψει!!!!!

Είμαστε ενάντια στη λειτουργία κάθε μορφής στρατοπέδων όπου ανθρώπινες υπάρξεις φυλακίζονται γιατί θέλησαν να βρουν μια διέξοδο ζωής στην Ευρώπη, φεύγοντας από τις πατρίδες τους και εγκλωβίστηκαν εδώ. Άνθρωποι τους οποίους πολλοί εκμεταλλεύτηκαν σε αυτό το ταξίδι της φυγής τους να είναι αιχμάλωτοι και θύματα μιας ανύπαρκτης μεταναστευτικής πολιτικής .

Σαφώς και υπάρχουν άσχημες και μαύρες πλευρές σε αυτούς, που έχουν δημιουργήσει σοβαρότατα προβλήματα, αλλά δεν είναι όλοι το ίδιο.

Στην πόλη του «δεν ξέρω» όταν ρωτούσαμε πολιτικά πρόσωπα για τις πληροφορίες που έρχονταν για την πιθανότητα να συντελεστεί ένα τέτοιο ενδεχόμενο ήταν απόλυτα κατηγορηματικοί πως όχι!!!!!

Τα γεγονότα έρχονται λοιπόν να τους διαψεύσουν πανηγυρικά.

Και αλήθεια; δεν ήξεραν . Δεν ρώταγαν;;;;;

Καλό θα είναι λοιπόν για μια ακόμη φορά στην πόλη του «δεν ξέρω» την Κόρινθο, να αναλάβουν τις ευθύνες τους όλοι όσοι ήξεραν και δεν μιλούσαν, και να πουν την αλήθεια!

Και επιτέλους να ακούσουμε μια φορά στην πόλη που γεννηθήκαμε ένα…

«Ναι ξέρω» και παίρνω τις ευθύνες μου!!!!!