dimotikiastynomia

Σε μια πόλη που δεν έχει χώρους στάθμευσης!!!!

Που δεν έχει αστική συγκοινωνία!!!!

Σε μια πόλη που οι πολίτες της σηκώνουν το βάρος της οικονομικής κρίσης και των σκληρών μέτρων των κυβερνήσεων κάθε μέρα.

Που έχουν φτάσει στα όρια τους!!!

Σε μια πόλη που ο εμπορικός της κόσμος δεινοπαθεί για να ανταπεξέλθει αβοήθητος στις ανυπέρβλητες υποχρεώσεις, με τα λουκέτα πέφτουν «βροχή» ,η Δημοτική αρχή της Κορίνθου δεν καταλαβαίνει τίποτα!!!!!!!

Συνεχίζει την ανελέητη εισπρακτική πολιτική της, κόβοντας αδιακρίτως κλήσεις σε όσους τολμούν να σταθμεύσουν έστω και για λίγο στο εμπορικό κέντρο, για να εξυπηρετήσουν κάποια ανάγκη τους αφού δεν βρίσκουν θέσεις πάρκινγκ σε μια μεγάλη ακτίνα εντός και εκτός αυτού.

Σήμερα το πρωί στο κέντρο της Κορίνθου, με γρήγορες και βιαστικές κινήσεις οι υπάλληλοι της δημοτικής Αστυνομίας έχουν βγάλει τα μπλοκάκια και επιδίδονται σε «ασκήσεις επί χάρτου» γράφοντας τα αυτοκίνητα που έχουν ακόμα και αναμμένα αλαρμ.

Ο ιδιοκτήτης έρχεται αμέσως τους μιλάει, τους εξηγεί αλλά αυτοί δεν ακούν τίποτα!!!!!

Γράφουν … .και πάλι γράφουν….

Ας εξασφαλίσετε ικανούς χώρους στάθμευσης κύριοι του Δήμου και μετά να έχετε απαιτήσεις από τους πολίτες να μην παρκάρουν.

Ας  φροντίσετε να εξασφαλίσετε συχνή δημοτική συγκοινωνία για τους πολίτες σας ώστε να μην αναγκάζονται να μετακινούνται με τα αυτοκίνητά τους στο κέντρο της πόλης.

Και επί τέλους δείξτε ανθρώπινο πρόσωπο  στις δύσκολες μέρες που βιώνουν οι Έλληνες και οι Κορίνθιοι και έχουν ανάγκη από την «ομπρέλα» κάθε Δημοτικής αρχής.

Γιατί δεν σας είδαμε να μπαίνετε μπροστά  σε τίποτα που τους αφορά ,ούτε στα «χαράτσια», ούτε σε κάποια άλλη πρωτοβουλία που θα τους  ανακούφιζε.

Ανύπαρκτη ευαισθησία!!!!!!!

Και έρχεστε τώρα  χωρίς καμία κατανόηση κόβετε δημοτικά «χαράτσια» στον Κορίνθιο που δεν ξέρει πως να τα βγάλει πέρα με τα τόσα οικονομικά προβλήματα που έχει, μοιράζοντας «αβέρτα» κλήσεις για στάθμευση.

Πως θα τα πληρώσουν;

Ρωτήσατε αν έχουν να εξασφαλίσουν τα καθημερινά, την περίθαλψη τους, να πληρώσουν τις υποχρεώσεις τους, αν εχουν έναν και δύο ανέργους στα σπίτια τους;

Πάτε καλά ;;;;

Που ζείτε εσείς;

Στον γυάλινο πύργο της Κολιάτσου μη έχοντας καμία επαφή με τα προβλήματα των πολιτών;

Δυστυχώς περί άλλων τυρβάζετε…..

Και μετά θα τους ζητήσετε και πάλι να σας ψηφίσουν μιλώντας για έναν Δήμο με ανθρώπινο πρόσωπο.

Αστεία πράγματα!!!!!!!!