psilo

Πέμπτη 15 Μαΐου, Κεντρική προεκλογική εκδήλωση της Πρωτοβουλίας Αλληλέγγυων Πολιτών για την Ανατροπή στο Δήμο Κορινθίων.

«Για μας δεν υπάρχει δίλημμα β΄ γύρου. Οι πολίτες θα πάρουν θέση στον α΄ γύρο, αν θέλουν ανατροπή ή συνέχιση των ίδιων πολιτικών. Στο β΄ γύρο θα αναμετρηθούν με τη δική μας πρόταση».

Παναγιώτης Ψηλογιαννόπουλος

Μια μεγάλη συγκέντρωση και μια όμορφη βραδιά που χαρακτηρίστηκε από κέφι, χαμόγελα, αλληλεγγύη μεταξύ των υποψηφίων και αγωνιστική διάθεση. Νωρίτερα το πρόγραμμα είχε δημιουργική απασχόληση για τα παιδιά, απαγγελίες σατιρικών στίχων από υποψηφίους κι όλα αυτά «ντυμένα» με τη μουσική του Γιάννη.
Στο πολιτικό μέρος προλόγισε ο Χαράλαμπος Κασίμης και στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε η κεντρική ομιλία του Π. Ψηλογιαννόπουλου, υποψήφιου Δημάρχου Δ. Κορινθίων, με την οποία αποδόμησε το «σύστημα» Πνευματικού και ανέδειξε τις αντιφάσεις στην πολιτική πρακτική του υποψήφιου Β. Νανόπουλου.
Ο Π. Ψηλογιαννόπουλος κατέθεσε στους δημότες την ολοκληρωμένη πρόταση της Πρωτοβουλίας για την έξοδο του δήμου από την στασιμότητα και την ανάπτυξη με την συμμετοχική παρουσία των πολιτών.
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ