protobouliakor

γράφει η Ελένη Κανελλοπούλου

Στηρίζω ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ Αλληλέγγυων ΠΟΛΙΤΩΝ
για την Ανατροπή στο Δήμο Κορινθίων

ΓΙΑΤΙ από την πρώτη στιγμή που η Κίνηση Πολιτών, αριστερά πολιτικά κόμματα και μεμονωμένοι ενεργοί πολίτες μαζεύτηκαν για την δημιουργία μιας δημοτικής παράταξης που στις επερχόμενες εκλογές θα επεδίωκε την Ανατροπή των πολιτικών που μας έφτασαν εδώ, ήμουν παρούσα.
ΓΙΑΤΙ, παρότι το ιδανικό και το ποθητό δεν είναι πάντα πραγματοποιήσιμο, θεώρησα πως έχω ηθικό χρέος να συνεχίσω δίπλα σε ανθρώπους που εκτιμώ, σέβομαι και θεωρώ άξιους να διαχειριστούν το καλό του Δήμου και των κατοίκων του.
ΓΙΑΤΙ πιστεύω πως η παρούσα δημοτική αρχή, καθώς και ο ετερόκλητος σχηματισμός από τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου είναι οι δύο όψεις του ιδίου νομίσματος, είναι οι πολιτικές εκείνες αντιλήψεις και εφαρμογές που μας έφτασαν εδώ.
ΓΙΑΤΙ δραστηριοποιούμενη μέσα στο κοινωνικό ιατρείο αλληλεγγύης Κορίνθου τον τελευταίο χρόνο διαπίστωσα για άλλη μια φορά πως τα λόγια είναι παχιά αλλά η πραγματικότητα είναι μία: οι συμπολίτες μας που δεν έχουν πρόσβαση στην Υγεία γίνονται θύματα εκμετάλλευσης όλων αυτών που υπόσχονται πολλά, χωρίς να δίνουν στην πραγματικότητα κάτι, κοιτώντας το προσωπικό τους όφελος και φυσικά όχι τους πάσχοντες.
ΓΙΑΤΙ καθημερινά διαπιστώνω ότι αυτοί που διαλαλούν μπροστά στις κάμερες και τους φωτογραφικούς φακούς πως ενδιαφέρονται να βοηθήσουν και να «στηρίξουν τις κοινωνικές δομές», λένε συνειδητά ψέματα και οι πράξεις τους βεβαιώνουν το αντίθετο.
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΕΧΟΜΑΙ ΑΛΛΟ ΠΙΑ ΝΑ ΜΕ ΕΜΠΑΙΖΟΥΝ άνθρωποι οι οποίοι δεν έχουν δώσει ούτε ευρώ χωρίς αντάλλαγμα.
ΓΙΑΤΙ τους μόνους που ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΙ είναι οι απλοί πολίτες, αυτοί που από το υστέρημά τους στηρίζουν τον συμπολίτη τους, τον γείτονα τον συνάνθρωπο τους γιατί πιστεύουν πως η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ και μάλιστα σε καιρούς κρίσης είναι υποχρέωσή τους και γίνεται αθόρυβα και χωρίς φανφάρες.

ΣΤΗΡΙΖΩ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ Αλληλέγγυων ΠΟΛΙΤΩΝ
για την ΑΝΑΤΡΟΠΗ στον Δήμο Κορινθίων

ΓΙΑΤΙ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΙ προσωπικά τον ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΨΗΛΟΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟ.
ΓΙΑΤΙ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΙ προσωπικά πολλούς από τους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους της ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ, γνωρίζοντάς τους καλά μέσα από την εθελοντική δουλειά.
ΓΙΑΤΙ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΙ τον άντρα μου, Γιάννη Σουρτζιώτη, που αναλαμβάνει την ευθύνη να βοηθήσει χωρίς ανταλλάγματα.
ΣΤΗΡΙΖΩ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ Αλληλέγγυων ΠΟΛΙΤΩΝ
για την ΑΝΑΤΡΟΠΗ στον Δήμο Κορινθίων

ΓΙΑΤΙ είναι η ΜΟΝΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ που ΜΠΟΡΕΙ να κάνει την πραγματική ΑΝΑΤΡΟΠΗ και να φέρει την ελπίδα στους συνδημότες μας.