protobouliakor

Υποψήφιος Δήμαρχος Κορινθίων

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΨΗΛΟΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

για την ανατροπή για την αλληλεγγύη για την ελπίδα

Είμαστε ενεργοί πολίτες από όλο το δημοκρατικό, προοδευτικό και αριστερό πολιτικό φάσμα και στις 18 Μαΐου πιστεύουμε ότι μπορούμε να αλλάξουμε τη ζωή μας για ένα καλύτερο μέλλον στο Δήμο Κορινθίων.

Δεν είμαστε φτιαγμένοι από το ίδιο υλικό με το οποίο έχτισαν τις πολιτικές τους καριέρες οι κύριοι Πνευματικός και Νανόπουλος. Δεν είμαστε φτιαγμένοι από τη λάσπη και τα τούβλα του δικού τους μνημονιακού συστήματος, που όχι μόνο δεν το κατήγγειλαν, αλλά μέσα από τα κόμματα, τις πολιτικές επιλογές και τις θέσεις τους, το υπηρέτησαν πιστά.

· Δεν συμμετείχαμε στη διαχείριση της αντιλαϊκής πολιτικής τους

· Δεν εκμεταλλευτήκαμε την απόγνωση των συμπολιτών μας κάνοντας «φιλανθρωπικά δωράκια»

· Δεν υποσχόμαστε απίστευτα ρουσφέτια και διορισμούς σε ανύπαρκτες θέσεις εργασίας, όπως κάνουν οι κ.κ. Πνευματικός και Νανόπουλος, ψεκάζοντας την προεκλογική ατμόσφαιρα με ψεύτικες ελπίδες.

Όλοι και όλες εμείς στην ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ, με πρώτο μεταξύ ίσων τον Παναγιώτη Ψηλογιαννόπουλο, πιστοί στις αξίες της εντιμότητας, της αξιοπρέπειας, της αλληλεγγύης, της συμμετοχής, της δημοκρατίας, με ψήφο σας στις εκλογές:

Θα βάλουμε τέλος στο Δημαρχοκεντρικό μοντέλο διοίκησης του Δήμου που το βιώνουμε έντονα τα τελευταία χρόνια με βασικά γνωρίσματα τις πελατειακές σχέσεις, την αδιαφάνεια και την οικονομική διαπλοκή
θα δημιουργήσουμε μέσα από το αμεσοδημοκρατικές διαδικασίες και θεσμούς ένα άλλο μοντέλο διακυβέρνησης του Δήμου συνυφασμένο με τη δημοκρατία, το κοινωνικό κράτος, την εξυπηρέτηση του πολίτη, τη λαϊκή συμμετοχή, τη λογοδοσία και τον άμεσο έλεγχο από τους συνδημότες μας.
Θα ανατρέψουμε το φθαρμένο πολιτικό τοπίο και θα σπάσουμε τα κλειστά συστήματα και τα περιχαρακωμένα δεσμά που ευνοούν το φόβο, τη διάκριση και την ανασφάλεια των πολιτών, φέρνοντας τη ζωντάνια, την ελπίδα και το χαμόγελο και δημιουργώντας κλίμα εμπιστοσύνης, ασφάλειας και αλληλεγγύης σε όλους τους πολίτες του Δήμου Κορινθίων.
Θα ανατρέψουμε τις πολιτικές και τους πολιτικούς που μας οδήγησαν σε κατάσταση περιθωριοποίησης, φτωχοποίησης και διάλυσης του κοινωνικού ιστού.
Θα ενθαρρύνουμε συλλογικές προσπάθειες κοινωνικής αλληλεγγύης, όπως κοινωνικά ιατρεία, παντοπωλεία φαρμακεία.
Θα δημιουργήσουμε κοινωνικούς συνεταιρισμούς αλληλέγγυας οικονομίας, που θα συμβάλλουν στην παραγωγική ανασυγκρότηση και ανάπτυξη του τόπου μας.

Αγαπητοί συνδημότες,

Ήρθε η ώρα να κάνουμε τις ανατροπές, να ορθώσουμε το ανάστημά μας, να πάρουμε τη γενναία θέση και να αντιπαρατάξουμε τα δικά μας πολιτικά και συλλογικά όνειρα.

Αυτή την αυτοδιοίκηση θέλουμε στο Δήμο Κορινθίων, για αυτή θα αγωνιστούμε και θα την κάνουμε πραγματικότητα ΜΑΖΙ με ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ στη βάση ενός «συμβολαίου πολιτικής και ηθικής εντιμότητας»!.

Σας καλούμε να πάρετε μέρος και να στηρίξετε τον κοινό μας αγώνα.

Να αγωνιστούμε όλες και όλοι μαζί για να δώσουμε δύναμη στην ελπίδα!

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ