Αγαπητά  μας παιδιά καλείστε να δώσετε μια από τις πιο σημαντικές μάχες για το μέλλον σας, ετοιμάζεστε να πάρετε μέρος στις Πανελλαδικές Εξετάσεις, χωρίς όμως να είναι η μοναδική καθοριστική της ζωής σας.

Σίγουρα είναι μια επίπονη και δύσκολη δοκιμασία, σίγουρα η πρόκληση είναι μεγάλη, και εσείς νιώθετε συναισθήματα άγχους και αγωνίας.  Να έχετε όλο αυτό το διάστημα , ελπίδα, θάρρος αισιοδοξία, υπομονή, επιμονή και αποφασιστικότητα ώστε να καταφέρετε το καλύτερο αποτέλεσμα στην προσπάθεια σας.

Θέλω να ξέρετε πως πιστεύουμε σε εσάς και σας νιώθουμε ήδη νικητές. Η σκέψη μας είναι κοντά σας αυτές τις ημέρες της μεγάλης προσπάθειας. Συγχαρητήρια απευθύνω και στις οικογένειες σας που σας στηρίζουν όλα αυτά τα χρόνια και φυσικά αγωνιούν μαζί σας, καθώς και στους εκπαιδευτικούς σας που στάθηκαν δίπλα σας όλα αυτά τα χρόνια βοηθοί και συμβουλάτορες.

Θέλω ακόμη να ξέρετε πως η κοινωνία σας χρειάζεται .Χρειάζεται νέους πολίτες που παλεύουν για το αύριο που ,οραματίζονται, και  μάχονται για εκείνο που τους αξίζει….. Και επειδή το μέλλον σας ανήκει σε κάθε περίπτωση, σας εύχομαι καλή Δύναμη και καλή Επιτυχία!!!

Μαρία Καλλίρη

Αντιδήμαρχος Παιδείας Δήμου Βέλου- Βόχας