tina

Με τους περισσότερους απο εσάς δεν ειναι η πρώτη φορά που συναντιόμαστε….
Εχουμε βρεθεί σε δύσκολες στιγμές και έχουμε παλέψει να τις κάνουμε καλλίτερες… Αυτό ακριβώς προσπαθούμε να κάνουμε και τώρα…

Η ΄΄ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΙΑΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ΄΄ του Γιώργου Δέδε δεν είναι τίποτα άλλο απο μια ΠΡΑΞΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ με επίκεντρο τον ΑΝΘΡΩΠΟ…

Σε αυτή την προσπάθεια χρειαζόμαστε ΟΛΟΙ … Σε αυτή την προσπάθεια συστρατεύθηκα και εγώ χωρίς να είμαι επαγγελματίας πολιτικός και χωρίς να θεωρώ την ενασχόληση με τα κοινά ως επαγγελματική ανάδειξη.

Η ΄΄ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΙΑΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΄΄με επικεφαλής τον Γιώργο Δέδε είναι μία ανεξάρτητη αυτοδιοικητική κίνηση, στελεχωμένη από μία ομάδα δραστήριων κοινωνικά και πολιτικά ανθρώπων, που έχουν γνώμονα στη ζωή τους τη δημοκρατία, την ηθική και τη διαφάνεια, μακριά από κομματικές δεσμεύσεις.

Η ΄΄ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΙΑΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΄΄ γνωρίζει τα προβλήματα της Περιφέρειας Πελοποννήσου γιατί οι άνθρωποι της, τα αντιμετωπίζουν στον καθημερινό τους κοινωνικο και επαγγελματικο αγώνα .

Η ΄΄ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΙΑΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ προτείνει μια διαφορετική προταση ανάπτυξης ρεαλιστική και εφαρμόσιμη και οραματιζεται μια Ευρωπαική Περιφέρεια που θα μπορεί να στηρίξει τον ανεργο και τον αδύναμο .

Σε αυτές τις δύσκολες εποχές επιβάλλεται να απαντήσουμε με αλληλεγύη, και συλλογικότητα ,να βάλουμε στο επίκεντρο του ενδιαφέροντός μας τον ΑΝΘΡΩΠΟ.

Φίλες και φίλοι, Καταθετω την υποψηφιότητα μου και απευθυνομαι σε εσας γιατί όλα αυτά τα χρόνια που γνωριζόμαστε ,ξέρετε καλά οτι κυριαρχο και μοναδικό μου μέλημα ήταν η προσφορά στον ΑΝΘΡΩΠΟ..

Γι ΄αυτό και ΤΟΛΜΩ ΝΑ ΖΗΤΗΣΩ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΑΣ για να μου δώσετε την ευκαιρία να προσφερω ακόμα περισσότερο και να σταθώ δίπλα στις ανάγκες και στα προβλήματα του Κορίνθιου πολίτη.