Το 10ο Δημοτικό Σχολείο Κορίνθου , Με ένα «Φεγγαράκι Λαμπρό» συμμετέχει στο διαγωνισμό «Κάν’ το ν’ ακουστεί» 2018  στο πλαίσιο του 5ου  Πανελλήνιου Φεστιβάλ Μαθητικού Ραδιοφώνου με θέμα: “Δημιουργώντας για την Πολιτιστική μας Κληρονομιά” στα Τρίκαλα.

Με το δροσερό και γεμάτο μηνύματα τραγούδι  «Φεγγαράκι Λαμπρό» συμμετέχει  το 10ο Δημοτικό Σχολείο Κορίνθου στο διαγωνισμό «Κάν’ το ν’ ακουστεί» 2018 .Πρόκειται για ένα να τραγούδι που  ετοίμασαν οι μαθητές  με την παιδική τους αθωότητα ,γεμάτο από   Αγάπη και Αισιοδοξία, διατηρώντας μέσα από τον υπέροχο στίχο, ζωντανές Αξίες  όπως η Οικογένεια , η Ειρήνη. Οι εικόνες που έρχονται μέσα από το τραγούδισμα των παιδιών, πολλές και  γεμάτες Ελπίδα, ένα φεγγαράκι που λάμπει κάθε βράδυ στις αυλές σε κάθε  γειτονιά εκεί  που μοσχοβολά  γιασεμί και θυμάρι. Ένα τραγούδι που  σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς  μιλά για Ειρήνη και Αγάπη για τη Ζωή.

Όλοι μας πρέπει να στηρίξουμε τα παιδιά μας για να δώσουμε την ευκαιρία να ακουστεί όσο πιο μακριά το τραγούδι τους, το τραγούδι μας.

Ο τρόπος που μπορούμε να  κάνουμε πράξη αυτή τη στήριξη είναι ο εξής: Μπορείτε να μπείτε  στη σχετική  σελίδα  http://europeanschoolradio.eu/5fest/vote/ και επιλέξετε  την ενότητα «Τραγούδια».

Το δικό μας τραγούδι βρίσκεται στη θέση  19,  με τον τίτλο «Φεγγαράκι Λαμπρό».

Αυτό που θα πρέπει να προσέξουμε είναι πως για να ψηφίσετε το τραγούδι πρέπει να ακούσετε τα 2/3 τουλάχιστον.

Ήδη η  ψηφοφορία έχει ξεκινήσει.

Ας κάνουμε πραγματικότητα το Όνειρο των παιδιών!