kineitai-i-epitropi-gia-ta-adespota-stin-korintho

Ο  Δήμος Κορινθίων έχοντας λύσει αποτελεσματικά το πρόβλημα των αδέσποτων ζώων στο Δήμο, μας ενημερώνει πως θα συμμετάσχει στην 4η και 5η Έκθεση μορφολογίας του  Ομίλου  Κυνοφίλων Κορινθίας,  που διοργανώνεται στο λιμάνι του Φλοίσβου το απόγευμα,  στις 23-24 Ιουλίου 2016..

Να ξεκαθαρίσουμε πως σεβόμαστε τον Όμιλο  Κυνοφίλων Κορινθίας και την διοργάνωση τους, άλλωστε αγαπούν και φροντίζουν τα ζώα τους.

Και καλά κάνει ο Δήμος που συμμετέχει σε μια τέτοια έκθεση  δεν θα γινόταν καμία κριτική σε αυτό,  αν δεν σπάραζαν ολομόναχα από εγκατάλειψη τα τόσα αδέσποτα στο Δήμο.

Για τον λόγο αυτό δεν μπορούμε να μην σταθούμε στην κατάσταση που επικρατεί εξ αιτίας της αδιαφορίας της δημοτικής αρχής Κορίνθου.

Διαβάζοντας το δελτίο τύπου που έστειλαν και ιδιαίτερα τα παρακάτω σημεία μόνο να θυμώσουμε μπορούμε.

Γράφουν «Η Έκθεση αναμένεται να υποδεχτεί περίπου 1.500 επισκέπτες, όπως εκθέτες, κριτές και θεατές από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Οι εκδηλώσεις θα ενισχύσουν την οικονομική δραστηριότητα της περιοχής μας, καθώς πολλοί από τους συμμετέχοντες θα συνδυάσουν την επίσκεψη τους με διακοπές στην πόλη μας.  

Επίσης, οι εν λόγω εκδηλώσεις θα διαφημίσουν την Κόρινθο στην Ελλάδα και το εξωτερικό, καθώς μέσω του διαδικτύου και με αφορμή την Έκθεση, η πόλη μας και η ευρύτερη περιοχή της Κορινθίας θα γίνει γνωστή σε εκατοντάδες χιλιάδες κυνόφιλους ανά τον κόσμο». 

Λοιπόν απαντήστε μας εκεί στην Κολιάτσου.

Τι θα κάνετε τα τόσα άμοιρα αδέσποτα που ζουν   και κυκλοφορούν  εγκαταλελειμμένα στο σημείο που θα κάνετε την εκδήλωση;

Θα τα εξαφανίσετε, και με ποιο τρόπο;

Τι θα έχετε να πείτε  και πως θα δικαιολογηθείτε στους καλεσμένους σας -που μπορεί να έχουν σκυλιά ράτσας , αλλά αγαπούν τα σκυλιά γενικότερα- για το γεγονός ότι τόσα χρόνια ως δημοτική αρχή δεν κάνατε απολύτως τίποτα για τα αδέσποτα του κέντρου της πόλης και όχι μόνο…

Πως θα δικαιολογήσετε το γεγονός πως είστε ένας Δήμος που έχετε εγκαταλείψει  παντελώς τα αδέσποτα σας;

Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ  τον αυτοδιοικητικό και με οφίτσιο πριν χρόνια που προέτρεψε τους κατοίκους στα καλάμια όταν τον ρώτησαν τι θα κάνουν με τα αδεσποτάκια, που τους απάντησε κυνικά να τα φωλιάσου!!!!

Γιατί  εδώ και ένα χρόνο που έχετε συστήσει την επιτροπή δεν έχετε κάνει κανένα βήμα μπροστά και  είναι  σαν να μην υπάρχει.

 Γιατί δεν συμμετέχει σε αυτή ο επίσημος  και νόμιμος φιλοζωικός σύλλογος Κο.Πρ.Α.Π. (Κορινθία Προστασία Αστικής Πανίδας) καθώς και εκπρόσωπος της αντιπολίτευσης;

Που είναι η φροντίδα σας γι αυτά τώρα το καλοκαίρι;  Έχετε τοποθετήσει ταΐστρες  και  ποτίστρες  σε σημεία της πόλης  άλλα και στην περιφέρεια;

Τι θα πείτε  λοιπόν στους 1.500 επισκέπτες, όπως εκθέτες, κριτές και θεατές από την Ελλάδα και το εξωτερικό   για τα αδέσποτα στο Δήμο σας,  που όπως γράφετε «θα διαφημίσουν την Κόρινθο στην Ελλάδα και το εξωτερικό»;

Έχουμε… και αυτά τα αδέσποτα , είναι η μελανή  πλευρά της πόλης που εμείς δημιουργήσαμε,  αλλά μην δίνετε σημασία…. όπως κάνουμε και εμείς;

Τι θα διαφημίσουν λοιπόν, την απραξία σας, την σκληρότητα σας; 

Τι;

nC_3566

Αναζητώ να βρω ίχνος ευαισθησίας από την δημοτική αρχή και όσο και να προσπαθώ δεν βλέπω τίποτα!!!!!!

Ας σταματήσει επιτέλους αύτη η υποκρισία και ο εθελοτυφλισμός ε ένα μεγάλο πρόβλημα που είναι και μεγάλο και σοβαρό.

Ρωτήστε για να μάθετε από άλλες δημοτικές αρχές –Δήμος Σικυωνίων, Λουτρακίου, Βέλου-Βόχας – που έχουν δείξει έμπρακτα την ευαισθησία τους μέσα από προγράμματα που υλοποιούν  η θα υλοποιήσουν άμεσα για τα αδέσποτα.

Κύριοι της Δημοτικής αρχής έχετε ευθύνες για αυτήν αδιαφορία που δείχνετε ….χρόνια τώρα.

Είστε Αποκλειστικά Υπεύθυνοι!!!!!

Λ.Μ

 

FIL

 

αδέσποτα

 

 

nC_3588