590468-735x459

 

Έφυγε από τη ζωή ο γνωστός δημοσιογράφος Αλέξανδρος Βέλιος, την Κυριακή το βράδυ, σε ηλικία 63 ετών.

Ο γνωστός δημοσιογράφος ταλαιπωρήθηκε τον τελευταίο καιρό από τον καρκίνο, ο οποίος τον κατέβαλε σωματικά και τον οδήγησε στην απόφαση της ευθανασίας.  Ο ίδιος  είχε δηλώσει δημόσια πως θα προχωρούσε στην τελική λύση της ευθανασίας, προτού συνθλίψει το σώμα του ο καρκίνος. Σύμφωνα με το prettylife.gr κατέφυγε στη λύση της «μη υποβοηθούμενης ευθανασίας», στο σπίτι του στο Γέρακα και δεν κατέφυγε στην Ζυρίχη για «υποβοηθούμενη ευθανασία » όπως είχε δηλώσει αρχικά.

Η κηδεία του θα γίνει την Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2016 στις 15:00 το απόγευμα στο Α΄ νεκροταφείο της Αθήνας και θα ψαλεί νεκρώσιμη ακολουθία από την  εκκλησία των Αγίων Θεοδώρων.

Το σημείωμα του: Φεύγω πλήρης

Ο Αλέξανδρος Βέλιος με σθένος  πριν την τελευταία πράξη του δράματος  διάβασε ο ίδιος το ιδιόχειρο σημείωμά του, λίγο πριν φύγει από τη ζωή,   το βίντεο  ανέβηκε στη σελίδα του στο Youtube  με το εξής μήνυμα:

«Από το βράδυ της Κυριακής, ο Αλέξανδρος Βέλιος δεν θα είναι πια μαζί μας… Εγκατέλειψε γενναία τον κόσμο τούτο, καταφεύγοντας τελικά στη λύση της μη υποβοηθούμενης ευθανασίας, στο σπίτι του στο Γέρακα! Το βίντεο περιλαμβάνει το τελευταίο του ΑΝΤΙΟ – ένα ιδιόχειρο σημείωμα διαβασμένο (ηχητικό) από τον ίδιο.»

[tg_youtube width=»» height=»» video_id=»dG0LRYvs_NE»]

epistoliVellios