1709776

Nέος   πρόεδρος της Νομαρχιακής Οργάνωσης της Νέας Δημοκρατία στην Κορινθία εκλέχτηκε  ο δημοτικός σύμβουλος στο Δήμο Κορινθίων Χρήστος Κορδώσης ο οποίος επεκράτησε  με διαφορά 23 ψήφων, έναντι του έτερου υποψηφίου Γιώργου Παπαγεωργίου στις εκλογές της Κυριακής που μας πέρασε, για την ανάδειξη νέου προέδρου της ΝΟΔΕ Κορινθίας

Ο Χρήστος Κορδώσης έλαβε 57 ψήφους και ο Γιώργος Παπαγεωργίου 34 ψήφους.

Οι σκέψεις και των δύο «μονομάχων» στις σελίδες  τους στο facebook

o-xrhstos-kordwshs-o-neos-proedros-ths-node-korinthias

Χρήστος Κορδώσης

Άλλη μια εκλογικη διαδικασια  ελαβε τελος!

Ειναι μεγαλη τιμη αλλα και ευθυνη για εμενα η αναληψη της θεσης του προεδρου της ΝΟΔΕ Κορινθιας..!

Θα ηθελα να ευχαριστησω ολα τα μελη της ΝΔ που συμμετειχαν στις διαδικασιες,τους ανθρωπους που με στηριξαν αλλα και αυτους που ηταν αλλη η επιλογη τους,ολους οσους εξελεγησαν αλλα και οσους δεν εξελεγησαν.

Ολοι μαζι απο εδω και εμπρος για μια νεα αρχη αυτης της μεγαλης παραταξης για το καλο της ΠΑΤΡΙΔΑΣ..!!!

Σας ευχαριστω ολους…!!!

korinthia-epishma-ypopshfios-proedros-node-o-giwrgos-papagewrgiou

 

Γιώργος Παπαγεωργίου

Φίλες και φίλοι,
Σήμερα ολοκληρώθηκαν οι εσωκομματικές εκλογές και ανεξάρτητα από την διαδικασία…, η ΝΟΔΕ Κορινθίας έχει νέο Πρόεδρο τον κ Χρήστο Κορδώση.
Του εύχομαι καλή επιτυχία.
Φίλες και φίλοι,
Σε ότι με αφορά, έφτασα εδώ που έφτασα με αξιοπρέπεια και με την βοήθεια του απλού φίλου και και της απλής φίλης, που ήθελε και εξακολουθεί να θέλει, όπως και εγώ, να αλλάξει κάτι στο κόμμα και η μεγάλη μας παράταξη ενωμένη και δυνατή να προχωρήσει μπροστά.
Σ αυτόν τον τίμιο αγώνα που ξεκινήσαμε μαζί κοντά τρεις μήνες πριν, γνώρισα και έκανα σπουδαίους φίλους σε όλη την Κορινθία, ανθρώπους που πίστεψαν σε μένα και που πραγματικά ελπίζω να με τιμούν πάντα με τη ανιδιοτελή φιλία τους.
Υπόσχομαι να μην τους απογοητεύσω και με την ευκαιρία τους παρακαλώ να ακολουθήσουν το παράδειγμά μου και να παραμείνουν ετοιμοπόλεμοι στις επάλξεις του αγώνα και της παράταξης, δίχως να χάσουν ούτε στιγμή από τον ενθουσιασμό τους….
Άλλωστε ο πραγματικός μας αντίπαλος δεν ήταν ποτέ μέσα στα ‘τείχη’ αλλά έξω από αυτά και είχε πάντα ονοματεπώνυμο, λεγόταν Αλέξης Τσίπρας….Τα δικά μας…., θα τα πούμε και θα τα αναλύσουμε άλλη στιγμή, όταν και όπου πρέπει….
Κατά τα άλλα σας ευχαριστώ άλλη μια φορά, όλους, έναν έναν και κάθε μία ξεχωριστά…..
Συνεχίζουμε…..
Γιώργος Παπαγεωργίου