antonis-pappas-770x566Σαφείς αιχμές για τις πρωτοβουλίες που πήρε ο δημοτικός Σύμβουλος Γιώργος Φαρμάκης να καθαρίσει τον χώρο του αλιευτικού καταφυγίου άφησε ο πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Αντώνης Παππάς με αφορμή όλα όσα αναφέρθηκαν σχετικά με θέματα που φορούσαν το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο από τον επικεφαλής της Συμμαχίας Πολιτών Βασίλη Νανόπουλο.

Ο κ. Παππάς εξήγησε πως πράγματι ο δύτης Δημήτρης Μπινιάρης, που είχε αναλάβει τον καθαρισμό, έκανε την δουλειά που του ανατέθηκε, η οποία πέρασε τον έλεγχο από την επιτροπή η οποία επιβεβαίωσε την ολοκλήρωσή του.

Αναρωτήθηκε ποιος ο λόγος να γίνουν φιέστες και σημείωσε πως δεν γνώριζε τίποτα ο ίδιος αφού δεν ενημερώθηκε όπως θα έπρεπε από τον κ. Φαρμάκη τονίζοντας πως οι εργασίες στο χώρο λιμανιού απαιτούν άδεια από το υπουργείο Ναυτιλίας , και στην προκειμένη περίπτωση δεν έλαβε ούτε μια τυπική ενημέρωση ως λιμενικό ταμείο. Ανέφερε ακόμη πως δεν καταλογίζει ευθύνες στον Νανόπουλο οποίος κάνει την δουλεία του ως αντιπολίτευση.
Επεσήμανε όμως ότι ο κ. Φαρμάκης έδωσε λάθος στίγμα ότι το λιμάνι καθαρίστηκε για πρώτη φορά και μάζεψε τόνους σκουπίδια, ενώ πρόσθεσε με νόημα ότι χρειάζεται λίγο μέτρο σε αυτά που κάνει ο καθένας που εμπλέκεται στα κοινά .

Συνέστησε δε πως πρέπει  να συγκρατήσει ο καθένας τον εαυτό του σε όλα τα μέτωπα. Αν υπάρχει μια συλλογική προσπάθεια συντονισμένα να συνεργαστούμε, καταλήγοντας πως δεν κάνει κάποιος ένα έργο για να δείξει πόσο σημαντικό έργο κάνει .
Σε ότι αφορά την σύνθεση του λιμενικού ταμείου ανέφερε πως έχει ζητήσει νέα σύσταση από τον πρόεδρο του ΔΣ αλλά ακόμη δεν έχει γίνει καμία κίνηση.

[tg_youtube width=»» height=»» video_id=»Pu1vtoYEaLE»]

video-Korinthos tv