Κατέβασαν μαθητή από το λεωφορείο για ένα ευρώ!

Κατέβασαν μαθητή από το λεωφορείο για ένα ευρώ!

Απίστευτο και όμως αληθινό. Οδηγός των ΚΤΕΛ Κορίνθου κατέβασε χθες το μεσημέρι έναν 10χρονο μαθητή που μόλις που μόλις είχε σχολάσει από το σχολείο του στην Αρχαία Κόρινθο και ήθελε να γυρίσει σπίτι του,που βρίσκεται σε απόσταση 6 χιλιομέτρων, καθώς δεν είχε να πληρώσει το εισιτήριο του ενός ευρώ.
Μιλώντας στο MEGA, ο πατέρας του παιδιού, είπε ότι τις προηγούμενες ημέρες το παιδί επικαλείτο την επερχόμενη παραλαβή της μαθητικής του κάρτας, η οποία δεν έχει δοθεί ακόμη..

Είναι γνωστό πως  η Περιφέρεια χρηματοδοτεί το ΚΤΕΛ Κορινθίας για τη δωρεάν μεταφορά των μαθητών.

Όμως η έκδοση ταυτοτήτων των μαθητών και οι σχετικές διαδικασίες δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί, με αποτέλεσμα τα παιδιά να μην έχουν στα χέρια τους τα αποδεικτικά στοιχεία.

Ωστόσο μπορούσε  το παιδί να επιβιβάζεται στο λεωφορείο χωρίς πρόβλημα.

Χθες όπως κατήγγειλε όμως ο οδηγός του ζήτησε να κατέβει από το λεωφορείο λέγοντας ότι «δεν είναι φιλανθρωπικό ίδρυμα».
Το περιστατικό επιβεβαίωσε και ο πρόεδρος των ΚΤΕΛ Κορινθίας Παναγιώτης Μάρκελος, κάνοντας λόγο για λυπηρό περιστατικό για το οποίο ντρέπεται. μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Mega  και τόνισε ότι επικοινώνησε με τον οδηγό του λεωφορείου και τα πράγματα είναι όπως τα περιέγραψε ο πατέρας του μικρού μαθητή.

Ζήτησε συγγνώμη εκ μέρους του ΚΤΕΛ, αλλά και εκ μέρους του οδηγού, ο οποίος, όπως είπε στον πρόεδρο που επικοινώνησε μαζί του το έκανε γιατί κόλλησε το μυαλό του.

[tg_youtube width=»» height=»» video_id=»D2JrzAm2cVA#t=344″]