Στο δρόμο βγαίνουν και οι αγρότες της Αρκαδίας

Στο δρόμο βγαίνουν και οι αγρότες της Αρκαδίας

Στο δρόμο βγαίνουν την Κυριακή  και οι αγρότες της Αρκαδίας, το αποφάσισαν  σε σύσκεψη που έγινε στα γραφεία της Ένωσης Γεωργικών Συνεταιρισμών, και θα δημιουργήσουν μπλόκο μέσα στην Τρίπολη και συγκεκριμένα στον κόμβο Ναυπλίου, Αλ. Σούτσου και Μουτζουροπούλου, μπροστά στα γραφεία του ΟΓΑ Πελοποννήσου.

Στη σύσκεψη της Ένωσης συμμετείχαν ο Ανεξάρτητος Αγροτικός Σύλλογος «ΜΑΝΤΙΝΕΙΑ», ο Αγροτικός Κτηνοτροφικός Συνεταιρισμός «Η ΕΝΩΣΗ», η Ένωση Βιοκαλλιεργητών Αρκαδίας και ο Αγροτοκτηνοτροφικός Σύλλογος Αρκαδίας, οι οποίοι αποφάσισαν να δημιουργήσουν μπλόκο   νωρίς το μεσημέρι της Κυριακής , αντιδρώντας   στο ασφαλιστικό και το φορολογικό νομοσχέδιο που θέλει να περάσει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

Ακόμη προσυγκεντρώσεις θα πραγματοποιηθούν το πρωί στην Κερασίτσα Τεγέας, στο Λεβίδι και σε άλλα σημεία του νομού, προκειμένου συντονισμένα να φτάσουν με τα τρακτέρ τους στον κόμβο του ΟΓΑ όπου θα στήσουν μπλόκο.

Τα γραφεία του Οργανισμού,  θα αποτελέσουν σημείο καθημερινής αναφοράς και κίνησης σύμφωνα με τις αποφάσεις που  θα λαμβάνει το τοπικό συντονιστικό των αγροτών, ενώ δεν έχουν στόχο να τα αποκλείσουν.