Η  Μαριλένα την Τρίτη 2 Ιουλίου το απόγευμα, στο μικρό θέατρο του Δημαρχείου Κορίνθου  στην κεντρική προεκλογική ομιλία της, είδε, ένιωσε, την αγάπη και τη στήριξη των Κορινθίων, στον αγώνα που δίνει για να τους εκπροσωπήσει στο Ελληνικό Κοινοβούλιο.

Περίμενε πολύ… με υπομονή , για να της δοθεί αυτή η δυνατότητα από τη ΝΔ.

Χθες λοιπόν, η υποψήφια βουλευτής της ΝΔ στο Νομό Κορινθίας Μαριλένα Σούκουλη –Βιλιάλη, συναντήθηκε με τους Κορίνθιους -που ήταν πολλοί- και που διατηρεί μαζί τους ,χρόνια τώρα,  σχέσεις απλές και αληθινές.

Ο λόγος της ήρεμος χωρίς αιχμές για κανέναν, στάθηκε μόνο στην   ανάγκη να εργαστούν όλοι μαζί για το μέλλον του Νομού.

Να δουλέψουμε ,να σηκώσουμε τα μανίκια για το σπίτι μας την Ελλάδα και την Κορινθία μας είπε η Μαριλένα, ξέροντας καλά πως μόνο με δουλεία θα γεμίσει χρώματα ο τόπος .

Γεμάτη ευγνωμοσύνη μετά από αυτή την ανταπόκριση του κόσμου εκφράζοντας τα συναισθήματα της για όλη αυτή την αποδοχή αναφέρει.

«Η Κοινωνία της Εργασίας και της Δημιουργίας σήκωσε Ανάστημα»

Δεν έχω λόγια να ευχαριστήσω τους πολίτες του Τόπου μου. Η παρουσία τους στην προεκλογική μου ομιλία ήταν πέρα από κάθε προσδοκία. Ένα βροντερό και καθαρό μήνυμα, ότι η κοινωνία της Εργασίας και της Δημιουργίας σήκωσε Ανάστημα. Το κύμα της Εμπιστοσύνης στον αγώνα μας Θέριεψε. Είμαι συγκινημένη και υπερήφανη και δεν θα λησμονήσω , ποτέ μα ποτέ, τη βραδιά . Θα την φυλάω πάντα μέσα στην καρδιά και στη ψυχή μου. Συνεχίζουμε ακόμα πιο δυνατά, για να σηκώσουμε τη πατρίδα , τη Κορινθία μας Ψηλά, εκεί που πραγματικά της Αξίζει.

foto-vas-val