Κλειστά θα παραμείνουν την Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου, όλα τα σχολεία στο Δήμο Βέλου-Βόχας ,στον Δήμο Λουτρακίου -Περαχώρας –Αγίων Θεοδώρων. Δήμο Σικυωνίων λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών και καιρικών φαινομένων, σύμφωνα με αποφάσεις των δημάρχων τους.

 

Κλειστά αύριο όλα τα σχολεία στο Δήμο Σικυωνίων

Η ανακοίνωση

“Λόγω των καιρικών φαινομένων κ των χαμηλών θερμοκρασιών που επικρατούν στην περιοχή μας, αύριο Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2023, όλα τα σχολεία του Δήμου μας (ΒΡΕΦΙΚΟΙ, ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ, τα ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΑ, τα ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ, τα ΓΥΜΝΑΣΙΑ και τα ΛΥΚΕΙΑ) θα είναι κλειστά…”.

 Κλειστά τα σχολεία του Δήμου Βέλου-Βόχας

Η ανακοίνωση

Η Με απόφαση Δημάρχου κλειστά θα παραμείνουν όλα τα σχολεία του Δήμου Βέλου – Βόχας, αύριο Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2023, ενόψει της επικείμενης κακοκαιρίας.

Με απόφαση Δημάρχου, αύριο δεν θα λειτουργήσουν όλα τα σχολεία του Δήμου Βέλου – Βόχας (Βρεφικοι Σταθμοί, Παιδικοί σταθμοί, νηπιαγωγεία, δημοτικά, γυμνάσια και λύκεια) για την ασφάλεια των μαθητών μας, λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων και των χαμηλών θερμοκρασιών που θα επικρατήσουν.

Κλειστά αύριο τα σχολεία σε όλο τον δήμο Λουτρακίου – Αγίων Θεοδώρων

Η ανακοίνωση

Ο Δήμαρχος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων αποφασίζει την αναστολή λειτουργίας όλων των σχολικών μονάδων Α’βάθμιας και Β’βάθμιας εκπαίδευσης, των παιδικών και βρεφονηπιακών σταθμών του Δήμου, τη Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2023 για προληπτικούς λόγους ασφάλειας των μαθητών και του εκπαιδευτικού προσωπικού, λόγω των έντονων καιρικών φαινόμενα που ξεκίνησαν να εκδηλώνονται και αναμένεται να επιδεινωθούν τις επόμενες ώρες και να επηρεάσουν και τον Δήμο Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων, σύμφωνα με τις προβλέψεις της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας.

Σχετικά με τη λειτουργία των σχολείων την Τρίτη 7 Φεβρουαρίου, θα εκδοθεί νεότερη ανακοίνωση, αφού αξιολογηθούν τα νεότερα μετεωρολογικά δεδομένα.