Σε Γενική 24ωρη απεργία την Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου, προχωρούν ΓΕΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ  με τους εργαζόμενους σε κάθε τομέα , να αντιδρούν  στις συνεχιζόμενες αδιέξοδες και ανάλγητες κυβερνητικές πολιτικές που έχουν «στραγγαλίσει» ολόκληρη την ελληνική κοινωνία», όπως αναφέρει στο κάλεσμα της η ΓΕΣΕΕ.

«Με  βασικό σύνθημα «ΤΟ ΤΕΡΜΑΤΙΣΑΤΕ» Οι εργαζόμενοι, θα δώσουν ακόμη μία φορά την ηχηρή απάντησή τους, με την Απεργία και το Συλλαλητήριο της Πέμπτης και θα συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις τους, με την Πανεθνική δράση που θα πραγματοποιήσει η ΓΣΕΕ το επόμενο διάστημα, σε συντονισμό με επαγγελματικούς και επιστημονικούς φορείς της χώρας» σημειώνει.

Η ΑΔΕΔΥ  τονίζει μεταξύ άλλων πως ο αγώνας  τώρα είναι περισσότερο αναγκαίος , για μισθούς και συντάξεις αξιοπρέπειας, για την αντιμετώπιση της ανεργίας, την προαγωγή της δημόσιας Υγείας και Παιδείας της περίθαλψης και της κοινωνικής ασφάλισης.

Η συγκέντρωση διαμαρτυρίας  της ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ, θα στις 11 το πρωί στην πλατεία Κλαυθμώνος ,ενώ η συγκέντρωση του ΠΑΜΕ  θα γίνει στις 10:30 στην Ομόνοια.