Είναι αυτά τα «μικρά» που γίνονται αυτόματα «μεγάλα» όταν απευθύνονται στον άνθρωπο , τον συνάνθρωπο που έχει την ανάγκη για νιάσιμο και προσοχή. Είναι αυτές οι δράσεις που γίνονται από ομάδες με ένα σκοπό ανάλογα με την δυνατότητα που έχουν , για να ανακουφίσουν.

Είναι αυτές οι πράξεις που στην δύσκολη εποχή της αποξένωσης και του Εγώ, ζωντανεύουν ξανά το Εμείς….

Αυτό το Εμείς έκαναν πράξη οι μαθητευόμενες της σχολής της  Tracy Smyrnaiou,  NyxiNyxi Academy  , που βρίσκονται για ένα 2ημερο στο Μεσογειακό Κέντρο Αποκατάστασης στο Λουτράκι προσφέροντας δωρεάν υπηρεσίες περιποίησης άκρων σε ασθενείς με κινητικά προβλήματα.

Στην ανάρτηση τους στο facebook αναφέρουν τον λόγο της κίνησής αυτής, και δεσμεύονται πως θα ακολουθήσουν και άλλες  ανάλογες δράσεις και πρωτοβουλίες.

  • Η ύπαρξη και η εξέλιξη της σχολής μας είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την τοπική κοινωνία και σκοπός είναι και να την στηρίζουμε έμπρακτα και ενεργά…γι αυτό λοιπόν το 2ημερο είναι αφιερωμένο στο Μεσογειακό Κέντρο Αποκατάστασης στο Λουτράκι προσφέροντας δωρεάν υπηρεσίες περιποίησης άκρων σε ασθενείς με κινητικά προβλήματα.

  • Είναι χρέος και τιμή μας να αξιοποιούμε την ιδιότητα και τις γνώσεις μας προς όφελος του ανθρώπου και της κοινωνίας.
  • Δεσμευόμαστε να ακολουθήσουν κ άλλες πρωτοβουλίες και εύχομαι να αποτελέσουμε και παράδειγμα προς μίμηση…..

Έτσι  απλά αλλά συγχρόνως σημαντικά,  οι κοινωνίες δένονται και προχωρούν … αποβάλλοντας καθετί που «νοσεί» αναδεικνύοντας την Ανθρωπιά , τον Σεβασμό και την Αγάπη.