φολα1

Η θηριωδία  κατά των αδέσποτων τετράποδων συνεχίζεται…

Νεκρά  βρέθηκαν  4 σκυλιά  και αρκετές γάτες στις  28-2-2017  στο κέντρο του Κιάτου. Ένας  καταστηματάρχης της πλατείας Ελευθερίας ανέφερε ότι ενα απο τα άτυχα ζωάκια  έβγαζε αφρούς οπότε συμπεραίνει ο καθένας πως πρόκειται για δηλητήριο  που έβαλαν μέσα σε τροφή δηλαδή μιλάμε για  φόλα.

Υπήρξε δε  σύμφωνα με ανάρτηση που έκανε σε σελίδα της στο fc  η κ.Ελένη Παπαθανασίου  επιβεβαίωση από  υπάλληλο του δήμου που είδε το πρωί καλοφτιαγμένες μπουκίτσες που ήταν διασκορπισμένες στις αποθήκες ΑΣΟ . Σημειώνει δε πως «τα περισσότερα αδέσποτα που κυκλοφορούν στο κέντρο της πόλης  είναι ΣΤΕΙΡΩΜΕΝΑ και ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΑ με πολύ κόπο από ΖΩΟΦΙΛΟΥΣ εθελοντές με προγράμματα από το Δήμο σε συνεργασία με ιδιώτες κτηνιάτρους. Αυτό που γίνεται είναι ΕΓΚΛΗΜΑ και διαπράττεται από επικίνδυνο ,διαταραγμένο άτομο που πρέπει να εντοπιστεί και να τιμωρηθεί»..

Συστήνει δε «Να προσέχετε στη βόλτα τα ζωάκια σας γιατί ίσως υπάρχουν ακόμα» και προτρέπει τους πάντες «ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΤΟ ΕΚΑΝΕ παρακαλώ να μας ενημερώσετε.. Αν τον αφήσουμε ανενόχλητο θα το ΞΑΝΑΚΑΝΕΙ».

 φολα
Η Eleni Papathanassiou πρόσθεσε 4 νέες φωτογραφίες — με την Vio Letta και 7 ακόμη.

ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΤΕ ΝΑ ΠΕΡΝΑ ΑΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ Η ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΖΩΩΝ ΜΕ ΦΟΛΕΣ
Βρέθηκε και ο Μπόνυ στο ποτάμι .Η πληροφορία είναι οτι απο χθες βρισκόταν εκεί.

Σήμερα 28-2-2017 ΔΥΣΤΥΧΩΣ βρέθηκαν νεκροί 4 σκύλοι και αρκετές γάτες.Στο ΚΕΝΤΡΟ της πόλης μας στο ΚΙΑΤΟ.Μονο έναν πρόλαβα να φωτογραφίσω .Τους υπόλοιπους τους είχαν μαζέψει.Η μαρτυρία καταστηματάρχη της πλατείας Ελευθερίας ήταν οτι το ζωάκι έβγαζε αφρούς οπότε μιλάμε για δηλητήριο μέσα σε τροφή < φόλα>Το επιβεβαιωσε και υπάλληλος ττου δήμου που είδε το πρωί καλοφτιαγμένες μπουκίτσες που ήταν διασκορπισμένες στις αποθήκες ΑΣΟ .Το συγκεκριμένο ένας γκριζόλευκος τσοπανάκος,ζούσε στο δρόμο αλλά έμενε σταθερά έξω απο σπίτι όπου το τάιζαν και το φρόντιζαν καθημερινά.ΠΑΡΑΚΑΛΩ αν κάποιος εντοπίσει σήμερα τον Μπόνυ και το Ρούλη να μας ειδοποιήσει γιατι ΑΝΗΣΥΧΟΥΜΕ απίστευτα..Τα περισότερα αδέσποτα που κυκλοφορούν στο κεντρο της πόλης μας ειναι ΣΤΕΙΡΩΜΕΝΑ και ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΑ με πολυ κόπο απο ΖΩΟΦΙΛΟΥΣ εθελοντές με προγράμματα απο το Δήμο μας σε συνεργασία με ιδιώτες κτηνιάτρους.Αυτό που γίνεται είναι ΕΓΚΛΗΜΑ και διαπράτεται απο επικίνδυνο ,διαταραγμένο άτομο που πρέπει να εντοπιστεί και να τιμωρηθεί..Να προσέχετε στη βόλτα τα ζωάκια σας γιατι ίσως υπάρχουν ακόμα .ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΤΟ ΕΚΑΝΕ παρακαλώ να μας ενημερώσετε..Αν τον αφήσουμε ανενόχλητο θα το ΞΑΝΑΚΑΝΕΙ.

μπονυ

φολα2

Η ιστορία δεν θα σταματήσει αν δεν κινητοποιηθούν οι πάντες και να αναλάβουν το μερίδιο της ευθύνης που τους αναλογεί  για να προστατευτούν τα πλάσματα του θεού που δεν ευθύνονται εκείνα που βρέθηκαν ανάμεσα μας αλλά όλοι εμείς η πολιτεία σε κάθε βαθμό και επίπεδο.