Σάββατο  26 Σεπτεμβρίου  ΟΛΗ Η ΧΩΡΑ ΜΙΑ ΛΕΣΧΗ

Τα μικρά βιβλιοπωλεία είναι αναπόσπαστο κομμάτι του πολιτισμού και των κοινοτήτων μας

 Η 2η Ημέρα Μικρών Βιβλιοπωλείων είναι αφιερωμένη στις Λέσχες Ανάγνωσης.

Τα μικρά βιβλιοπωλεία ολόκληρης της Ελλάδας ενώνονται και μέσα από ξεχωριστές εκδηλώσεις συμμετέχουν σε μια μεγάλη γιορτή!

Ελάτε μαζί μας να γιορτάσουμε #mialesxistamikra και να γίνουμε μια μεγάλη Λέσχη Ανάγνωσης. Να γνωρίσουμε από πρώτο χέρι έναν ιστορικό θεσμό και την περιπέτεια της ανάγνωσης ενός βιβλίου που μοιράζεται.

Και όλα αυτά στους χώρους που αγαπάμε περισσότερο: τα μικρά βιβλιοπωλεία !

Σε εκείνες τις μικρές ή μεγάλες παρέες ανθρώπων που βρίσκονται μια φορά το μήνα, συνήθως σε κάποιο βιβλιοπωλείο και μιλούν για βιβλία που αποφάσισαν να διαβάσουν από κοινού.

Η Κουκίδα συμμετέχει για δεύτερη φορά στην Ημέρα Μικρών Βιβλιοπωλείων

με δύο εκδηλώσεις

 Το Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου στις 12.00 το μεσημέρι με την Παιδική Λέσχη Ανάγνωσης και το βιβλίο ‘’Παλιόπαιδο’’ της Αγγελικής Δαρλάση, εκδόσεις Πατάκη, παρουσία της συγγραφέως στην αυλή του βιβλιοπωλείου. Για ηλικίες 8+

Συντονίζει η υπεύθυνη της λέσχης εκπαιδευτικός Μαρία Κουλιφέτη.

Μια ιστορία για την πίστη στον άνθρωπο και στον ανθρωπισµό. Μια ιστορία για τη δύναµη της τέχνης και του πολιτισµού ενάντια στη φτώχεια και τον κοινωνικό αποκλεισµό.

Το Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου στις 6.00 το απόγευμα στην αυλή του Καλογεροπούλειο Ιδρύματος (Αράτου 74) με την Λέσχη Ενηλίκων και το βιβλίο ‘’Το κόκκινο και το άσπρο’’ της Ελένης Στελλάτου, εκδόσεις Πόλις.

Μαζί μας η συγγραφέας του βιβλίου, παρεμβαίνει ο συγγραφέας Χρίστος Κυθρεώτης, συντονίζει ο υπεύθυνος της Λέσχης Τάσος Χατζηευφραιμίδης.

Λόγω των συνθηκών και στις  δύο εκδηλώσεις η δήλωση συμμετοχής είναι απαραίτητη μετά από επικοινωνία με το βιβλιοπωλείο στο 27410 72589 ή στο email koukida.bookstore@gmail.com.

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας – περιορισμένος αριθμός συμμετεχόντων.