ImageHandler-53Ευρύ προβάδισμα για τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη και ντέρμπι ανάμεσα στον Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Απόστολο Τζιτζικώστα δείχνουν τα πρώτα (ανεπίσημα) αποτελέσματα των εκλογών σύμφωνα με το Nooz.gr, για την ανάδειξη του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Βήμα FM, στο 20% της Επικρατείας, με λίγα από τα εκλογικά τμήματα της Αθήνας, της Θεσσαλονίκης και της Πάτρας, ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης βρίσκεται στην πρώτη θέση με 40%, ενώ ακολουθούν με μικρή διαφορά ο Κυριάκος Μητσοτάκης (26%) και ο Απόστολος Τζιτζικώστας (25%).

Τέταρτος ο Άδωνις Γεωργιάδης με 10%.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι στη βόρεια Ελλάδα Μεϊμαράκης και Τζιτζικώστας συγκεντρώνουν περίπου τα ίδια ποσοστά, ενώ ο Κυριάκος Μητσοτάκης εμφανίζεται ισχυρός στην Αθήνα.

Πληροφορίες από τα εκλογικά τμήματα της Κρήτης αναφέρουν ότι προηγείται με βραχεία κεφαλή ο Κ. Μητσοτάκης του Β. Μεϊμαράκη.

Νωρίτερα, η ίδια πηγή μετέδωσε ότι στο 7% της Επικρατείας, χωρίς όμως τα εκλογικά τμήματα της Αθήνας, της Θεσσαλονίκης και της Πάτρας, ο Μεϊμαράκης διατηρεί ευρύ προβάδισμα με 45%, ενώ ακολουθούν με μικρή διαφορά ο Μητσοτάκης (22%) και ο Τζιτζικώστας (20%). Τέταρτος ο Γεωργιάδης με 10%.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι σύμφωνα με τις παραπάνω πληροφορίες, δεν είναι σαφές αν τα συγκεκριμένα τμήματα της περιφέρειας, απ’ όπου υπάρχουν πληροφορίες, προέρχονται από τη νότια ή τη βόρεια Ελλάδα.

Σε 10.531 ψηφοδέλτια που έχουν καταμετρηθεί: Μεϊμαράκης: 4.968 (47,4%)

  • Μητσοτάκης: 2.514 (23,99%)
  • Τζιτζικώστας: 2.378 (22,69%)
  • Γεωργιάδης: 621 (5,93%)