Σύμβαση προϋπολογισμού 900.000 ευρώ για την λειτουργία της μονάδας Βιολογικού Καθαρισμού των Αγίων Θεοδώρων υπέγραψε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας την  Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου, στο πρώην δημαρχείο της πόλης.

Η σύμβαση με τον ανάδοχο προβλέπει, μεταξύ άλλων, την λειτουργία από την πλευρά του της εν λόγω μονάδας για τρία χρόνια.

Όπως σημείωσε ο περιφερειάρχης, με το έργο αυτό θωρακίζεται περιβαλλοντικά μια περιοχή η οποία όλα τα προηγούμενα χρόνια μόνο κατ’ επίφαση διέθετε μονάδα Βιολογικού Καθαρισμού.

Η υπογραφή της σύμβασης έγινε παρόντων, μεταξύ άλλων, του αντιπεριφερειάρχη Κορινθίας Τάσου Γκιολή και των θεματικών ομόλογών του Υποδομών Αργολίδας και Κορινθίας Χάρη Βυτινιώτη και Πολιτισμού Αθηνάς Κόρκα, του δημάρχου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων Γιώργου Γκιώνη κ.α

Ο Δήμαρχος κ. Γεώργιος Αλκ. Γκιώνης κατά τη διάρκεια υπογραφής των συμβάσεων των δύο σημαντικών έργων για τον Δήμο Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων, δήλωσε: «Εκφράζω τις θερμές μου ευχαριστίες προς τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Παναγιώτη Νίκα για την αμέριστη συνδρομή του στην υλοποίηση ζωτικών έργων για τον Δήμο μας, καθώς μας έχει αποδείξει πως ενεργεί άμεσα, με ευαισθησία και αποτελεσματικότητα για των επίλυση των προβλημάτων που απασχολούν εμάς και τους δημότες μας. Εκφράζω την εμπιστοσύνη προς το πρόσωπό του για όλα τα έργα που έχουν δημοπρατηθεί, πρόκειται να υλοποιηθούν και οδηγούν τον Δήμο μας σε αναπτυξιακή πορεία».