kataraktes_sto_kouiasa

Έκθεση φωτογραφίας, με θέμα «Άραχθος-Τζουμέρκα: Οι δρόμοι του νερού και της πέτρας» διοργανώνει ο Φορέας Διαχείρισης του Εθνικού Πάρκου Τζουμέρκων, Περιστερίου και χαράδρας Αράχθου, υπό την αιγίδα της Περιφερειακής Ενότητας Άρτας.
Τα εγκαίνια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν στις 13 Αυγούστου 2016 και ώρα 19.00-21.00, στο Κέντρο Πληροφόρησης Αγνάντων του Φορέα Διαχείρισης στην Άγναντα (κτήριο ΔΕ Αγνάντων, 1ος όροφος – Παλαιό Γυμνάσιο). Η εν λόγω έκθεση θα λειτουργεί έως και το Σάββατο 20 Αυγούστου 2016, από ώρα 10.00-13.00 και 18.00-21.00, στον ίδιο χώρο.
Η έκθεση είχε παρουσιαστεί, τον Μάρτιο του 2015, με μεγάλη επιτυχία στην Αθήνα, στο Ζάππειο Μέγαρο και είχε συναρπάσει το κοινό της πρωτεύουσας.
Μέσα από το πλούσιο φωτογραφικό υλικό, θα δοθεί η ευκαιρία στους επισκέπτες της έκθεσης, να περιηγηθούν σε ολόκληρο το Εθνικό Πάρκο Τζουμέρκων, Περιστερίου και χαράδρας Αράχθου, μέσα από το φακό των φωτογράφων, που αποτύπωσαν και ανέδειξαν στο διάβα τους τα θαυμάσια και μεγαλόπρεπα δημιουργήματα της φύσης και του ανθρώπου.
Στην έκθεση ο επισκέπτης θα ανακαλύψει μόνος του  την απαράμιλλη φυσική ομορφιά των Τζουμέρκων , του Περιστερίου, του Αράχθου και του Ασπροποτάμου. Θα γνωρίσει την παράδοση και τη σύγχρονη ζωή, καθώς όλα τα στοιχεία  που συνθέτουν το Εθνικό Πάρκο Τζουμέρκων, Περιστερίου και χαράδρας Αράχθου. Πρόκειται για μια μοναδική βόλτα στη φύση και την παράδοση.

prosklisi1