Καλοκαιρινό τουρλού με κρέας 9 Ιουνίου 2015 Αρχίζω Υλικά750γρ. κρέας πρόβιο σε κύβους500γρ. φασολάκια. 500γρ. μελιτζάνες500γρ. μπάμιες μικρές, 500γρ. κολοκυθάκια2 κρεμμύδια, 6 ντομάτες, 6 πιπεριές πράσινες6 κουταλιές σούπας βούτυρο, αλάτι2 φλιτζάνια νερό, ½ μάτσο μαϊντανό ψιλοκομμένοΓια το τηγάνισμα3 φλιτζάνια σπορέλαιο ΕΚΤΕΛΕΣΗΠλένετε και καθαρίζετε τα λαχανικά. Ξύνετε τα κολοκυθάκια, αφαιρείτε τις φλούδες παρδαλές από τις μελιτζάνες, αφαιρείτε πυραμιδοειδής τα κοτσάνια από τις μπάμιες, καθαρίζετε τα φασολάκια, και τέλος κόβετε τα κοτσάνια και καθαρίζετε τους σπόρους από τις πιπεριές. Κόβετε τις ντομάτες στα τέσσερα αφού βγάζετε τους σπόρους και ψιλοκόβετε τα κρεμμύδια. Βάζετε το κρέας στη χύτρα και προσθέτετε το βούτυρο, τα κρεμμύδια και τις πιπεριές. Σοτάρετε μέχρι να αχνιστεί το κρέας. Προσθέτετε το νερό και τα λαχανικά και μόλις κοχλάζει, χαμηλώνετε τη φωτιά και μαγειρεύετε ακόμη για λίγο.constantinoupoli.com Share Tweet Share