Παρατείνεται εκ νέου η προθεσμία ανανέωσης των παραγωγικών αδειών για τις λαϊκές αγορές μέχρι και τις 30 Απριλίου σύμφωνα με τη δηλωση του βουλευτή ΝΔ Κώστα Κόλλια μετά από ενημέρωση που είχε από τον Υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων, κ. Άδωνι Γεωργιάδη,

Ο Κορίνθιος βουλευτής, σε δήλωσή  του ανέφερε τα εξής

«Έπειτα από συνεχή επαφή με τους εκπροσώπους των παραγωγών των λαϊκών αγορών καθώς και την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων για τη χορήγηση νέας παράτασης στην προθεσμία ανανέωσης των παραγωγικών αδειών στις λαϊκές, διαβεβαιώθηκα από τον ίδιο τον Υπουργό ότι το αίτημα τεράστιας μερίδας των παραγωγών μας σήμερα ικανοποιείται.

Συγκεκριμένα, παρατείνεται η προθεσμία ανανέωσης των αδειών για τις λαϊκές αγορές μέχρι και τις 30 Απριλίου.

Ευχαριστώ θερμά, για ακόμα μια φορά, τον Υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων, κ. Άδωνι Γεωργιάδη, για την κατανόησή του, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά εκείνους τους παραγωγούς, οι οποίοι λόγω οικονομικής αδυναμίας, δεν μπορούσαν μέχρι και σήμερα να εκπληρώσουν τις προϋποθέσεις που απαιτούνται για την ανανέωση των αδειών τους.».

Ωστόσο, θα ήθελα να ενημερώσω τους φίλους παραγωγούς ότι θα πρέπει να προβούν στην ανανέωση των αδειών τους αποκλειστικά σε αυτό το διάστημα, καθότι η εν λόγω παράταση είναι και η τελευταία»