qcgdncpbpx549daaadf406aΤην προσωρινή απαγόρευση της κυκλοφορίας και στάθμευσης κάθε οχήματος την 07-09-2015 και ώρες 16:00 – 23:00 στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας –Αγίων Θεοδώρων, κατά την τέλεση της θρησκευτικής πανήγυρης, από το ύψος αυτής

με την οδό Μ. Μερκούρη έως την Πλατεία 25ης Μαρτίου, της οδού Π. Γιάτρισσας , της οδού Υψηλάντου από το ύψος της Π. Γιάτρισσαςέως την οδό Αγ. Ιωάννη, της οδού Αγ. Ιωάννη από την οδό Υψηλάντου έως την Πλατεία 25ης Μαρτίου.

– Η εκτροπή της κυκλοφορίας για τα οχήματα που κινούνται από Ισθμό προς Λουτράκι – Περαχώρα και αντίστροφα θα γίνεται σύμφωνα με τη σήμανση και τις υποδείξεις των τροχονόμων από τις οδούς Λ. Αθηνών, Δημοσίων Υπαλλήλων, περιφερειακής οδού Λουτρακίου, Ε.Ο. Λουτρακίου – Περαχώρας.

– Η ισχύς της παρούσας απόφασης αρχίζει από την τοποθέτηση των πινακίδων οδικής σήμανσης ως και των σημάτων – υποδείξεων των Τροχονόμων, οι δε παραβάτες αυτής διώκονται και τιμωρούνται σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν.2696/1999 (Α-57) ως τροποποιήθηκε με το Ν.3542/2007 ΄΄Περί κυρώσεως του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

– Η παρούσα ισχύει από της δημοσιεύσεως, κατ΄ εφαρμογή του άρθρου 109 Κ.Ο.Κ. και να ανακοινωθεί από τα τοπικά Ραδιοτηλεοπτικά Μέσα.

– Η εκτέλεση της παρούσας ανατίθεται στο Α.Τ. Λουτρακίου.