PAPAGEORGIOU-GKIONIS

Φίλες και φίλοι,

Πίστευα και πιστεύω ότι η ενασχόληση κάποιου με τα κοινά έχει νόημα όταν συμβαδίζει με την ηθική, βασίζεται σε αξίες, διέπεται από πλαίσιο αρχών και έχει ως αποκλειστικό στόχο την προσφορά και τη δημιουργία.

Με γνώμονα τη σοβαρότητα, το ήθος, τη νομιμότητα και τη διαφάνεια προσπάθησα να συμβάλλω με τις όποιες μικρές μου δυνάμεις, στη δημιουργία ενός καλύτερου Δήμου Λουτρακίου Περαχώρας και Αγίων Θεοδώρων.

Όμως η συγκεχυμένη, ‘περίεργη’, αδιαφανής και μέχρι στιγμής τουλάχιστον εντελώς άστοχη πολιτική του κ Δημάρχου σε πολλά θέματα, η συχνή και καμιά φορά χωρίς λόγο, παραβίαση της νομιμότητας, δεν μου αφήνουν άλλα περιθώρια παρά την αποχώρησή μου από τη συμπόρευση και την συμπαράταξη με τον κ Γκιώνη και τον εκλογικό συνδυασμό που μαζί αναδείξαμε σε νικηφόρο.

Άλλωστε εμείς δεν συμπαραταχθήκαμε ούτε για να κουκουλώσουμε ζητήματα, ούτε για να ανοίξουμε άλλα, για τα οποία πιθανώς θα ντρεπόμαστε αύριο….

Οι ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ βρεθήκαμε μαζί με τον κ Γκιώνη για να κάνουμε τη διαφορά, για να έρθει ένα καλύτερο αύριο στο τόπο μας και πολλές φορές είπαμε πράγματα και καταθέσαμε ιδέες που δεν τολμούσε κανένας άλλος να διατυπώσει. Ποτέ όμως δεν κινηθήκαμε με σκοτεινές προθέσεις, ποτέ με δεύτερες σκέψεις και ποτέ για να υφαρπάξουμε τη ψήφο του Δημότη υποσχόμενοι πράγματα και μετά να σφυρίζουμε αδιάφορα….

Εν πάση περιπτώσει το πρόβλημα δεν το έχουμε εμείς και όσοι δεν βλέπουν τι γίνεται θα το βρουν μπροστά τους….

Εμείς στο τέλος-τέλος απελευθερωμένοι, χωρίς εξαρτίσεις, θα συνεχίσουμε να κάνουμε αυτό που κάναμε πάντα: Να αγωνιζόμαστε με κάθε τρόπο για ένα καλύτερο Δήμο για μας και τα παιδιά μας.

Ευχαριστώ λοιπόν ειλικρινά όλες και όλους για την αγάπη την συμπαράσταση και την εμπιστοσύνη σας στο πρόσωπό μου.

Συνεχίζουμε μαζί.

Με εκτίμηση και σεβασμό

Γιώργος Παπαγεωργίου