Πρώτη αποχαιρέτησε η μεγάλη ποιήτρια Κική Δημουλά .Άφησε την τελευταία της πνοή σε ηλικία 89 ετών σε ιδιωτικό θεραπευτήριο όπου νοσηλευόταν με αναπνευστικά και καρδιολογικά προβλήματα στις 22 Φεβρουαρίου 2020στις 6μμ.

Η πολύβραβευμένη ποιήτρια άφησε πίσω της μια σπουδαία παρακαταθήκη από 14 ποιητικές συλλογές, οι οποίες αγαπήθηκαν πολύ από το αναγνωστικό κοινό. Συλλογές που έχουν μεταφραστεί σε αρκετές ξένες γλώσσες, αποσπώντας σπουδαίες διακρίσεις και βραβεία.

Ακολούθησε λίγες ημέρες μετά και αποχαιρέτησε σε ηλικία 88 ετών ο αγαπημένος ηθοποιός Κώστας Βουτσάς μετά από πολυήμερη νοσηλεία στο νοσοκομείο Αττικόν.

Ο ηθοποιός εισήχθη στο νοσοκομείο στις 7 Φεβρουαρίου 2020 με λοίμωξη του αναπνευστικού ,σημαντική καρδιακή και αναπνευστική δυσλειτουργία.

Διασωληνώθηκε και παρέμεινε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας όπου και υποστηρίχθηκε μηχανικά η αναπνοή του.

Όμως η κατάσταση του επιδεινώθηκε με αποτέλεσμα να μην τα καταφέρει και να καταλήξει το πρωί της Τετάρτης 26 Φεβρουαρίου.

Ο Κώστας Βουτσάς έγραψε τη δική του ιστορία σκορπίζοντας πλούσιο γέλιο με τις απίστευτα μοναδικές ερμηνείες του , για πολλές δεκαετίες .